Tomić: Zvezda voli da igra brzo u tranziciji

Vreme čitanja: 2min | uto. 06.11.18. | 16:41

"Nema lake utakmice, pogledajte rezultate prethodnog vikenda? Fuenlabrada je savladala Barselonu, Andora koja je u našoj grupi Evrokupa, pobedila je Real u Madridu. Protiv bilo koga da igraš, moraš da budeš spreman”, kaže trener Crvene zvezde

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su u utorak u popodnevnim časovima u Nemačku gde ih u sredu očekuje meč 6. kola Evrokupa grupe A protiv Ulma.

Crveno-beli su u utorak trenirali u Beogradu, a nakon zajedničkog ručka uputili su se na put ka južnoj nemačkoj pokrajini „Baden Virtenberg" i gradu koji ima oko 120.000 stanovnika i košarkaški klub koji je u vrhu nemačke košarke poslednjih 10-ak godina.

Izabrane vesti

Trener Crvena zvezde, Milan Tomić, rekao je da će njegov tim na jak tempo odgovoriti istom merom.
"Očekuje nas utakmica sa specifičnim timom, koji tokom meča ume da igra i sa dve "četvorke”, koja puno šutira i preuzima u odbrani. Moramo biti spremni i za to, jer to su delovi njihove igre, koja je mnogo brža i agresivnija u njihovoj dvorani. Moramo da iskontrolišemo 40 minuta, što ne znači da mi treba da usporavamo igru, zna se da i Zvezda voli da igra brzu igru u tranziciji, ali što se tiče koncentracije tu moramo da budemo dobri”, rekao je Tomić.

Ulm je u prethodnih sedam dana zabeležio dve pobede, u Evrokupu i Bundesligi.
"Svaka ekipa, u Evroligi, Evrokupu, pa i FIBA ligi šampiona ima svoj kvalitet i vrednost. Nema lake utakmice, pogledajte rezultate prethodnog vikenda? Fuenlabrada je savladala Barselonu, Andora koja je u našoj grupi Evrokupa, pobedila je Real u Madridu. Protiv bilo koga da igraš, moraš da budeš spreman”, kaže Tomić.

Utakmica Ulm - Crvena zvezda igra se u sredu u „Ratiofarm Areni" od 19.30 časova. Zvezda planira povratak za Beograd u četvrtak u popodnevnim časovima, a već tokom vikenda ekipa Zvezde ide na novi put, ovoga puta u Ljubljanu gde je očekuje meč 7.kola ABA lige sa „Olimpijom".

 


tagovi

Milan Tomić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara