Tomićeva analiza: Pali smo pod velikim pritiskom

Vreme čitanja: 1min | sre. 17.04.19. | 21:54

„Dogovor je bio da u trećoj četvrtini igramo još bolje, snažnije, jače. Ali igrači kao da su me čuli da igramo najgore moguće, sve je bilo okrenuto naopačke“, rekao je trener Crvene zvezde

(Od izveštača MOZZART Sporta iz Podgorice)

Crvena zvezda je izgubila u trećoj utakmici finalne serije (80:72) i to se dogodilo najviše zahvaljujući lošoj igri crveno-belih u trećoj deonici, ali i generalno u celom drugom poluvremenu.

Izabrane vesti

To je istakao i trener Zvezde Milan Tomić.
„Kontrolisali smo igru u 20 minuta i igrali onako kako smo se dogovorili pre početka utakmice. Dogovor je bio da u trećoj četvrtini igramo još bolje, snažnije, jače... Ali igrači kao da su me čuli da igramo najgore moguće, sve je bilo okrenuto naopačke. Ništa nismo mogli da pogodimo u napadu, niti uradimo u odbrani i usledio je pad. To je bio ključni momenat utakmice. To pokazuju i brojke, sa 11 asistencija i 16 izgubljenih lopti. Sada je 2-1 za nas, pokušaćemo da se spremimo za petak i odigramo bolje“.

Da li vas je neko iznenadio?
Nije bilo nikakvog iznenađenja, odbrana i napad Budućnosti bili su isti kao u prve dve utakmice. Isto i taktički“.

Šta je onda bio problem?
Koncentaracija. Ako u ovakvim utakmicama nemate koncentraciju, onda teško da možete da napravite nešto“.

Koliko je nedostajao Stratos Perperoglu, pošto je Koti Klark kao direktan protivnik ovaj meč odskočio?
Stratos nam fali kao igrač, ali koga nemaš – moraš bez njega. Koti Klark je odigrao dobro, ali on nije bio uzrok poraza. Pali smo pod velikim pritiskom i nismo odigrali u odlučnim momentima onako kako treba“.

Foto: MN Press


tagovi

Milan Tomić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara