Topićev debi i glavni zadatak - pobeda s najmanje osam razlike

Vreme čitanja: 2min | sre. 09.05.18. | 10:52

Crvena zvezda juri pobedu nad Borcem, koji je slavio u gradu na Moravi sa sedam poena viška

Vreme je za prvi izazov za Milenka Topića na klupi kluba sa Malog Kalemegdana. Novi strateg Zvezde debitovaće protiv Borca iz Čačka u okviru 8. kola Grupe A Superlige. Crvena zvezda će juriti pobedu, kao i da ona bude ubedljivija od sedam razlike koliko su crveno-beli poraženi u gradu na Moravi.

Nekadašnji igrač crveno-belih i pomoćnik Dušana Alimpijevića očekuje težak meč protiv dobre ekipe koja je u Čačku pokazala kvalitet.
"Borac je dobar tim, koji zna da igra košarku i koji zaslužuje svaki respekt. I to nije pokazao samo u našoj utakmici u Čačku, već i kroz ostale mečeve ove sezone u ABA 2 ligi i domaćem šampionatu. Mi sa druge strane, moramo prvo da povratimo veru u sebe kao tim, koji želi da odigra dobru, borbenu utakmicu. Takođe, očekujem i podršku naših navijača, jer smo u završnoj fazi naporne sezone", ocenio je Topić.

Izabrane vesti

Milenko Topić od ponedeljka je i zvanično prvi trener Crvene zvezde. Utakmice se nižu „kao na traci". Ritam je sreda - subota, pa previše vremena za Topića, nekadašnjeg reprezentativca i člana šampionske generacije Crvene zvezde - nema.

Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić, takođe očekuje da ekipa pokaže pravo lice.
"Već sam o tome govorio i ranije. Borbenost i želja se podrazumevaju, bez toga ne možemo da napredujemo. A to je nešto što se podrazumeva kada igraš za Crvenu zvezdu. Očekuje nas protivnik koji je tokom cele sezone pokazivao da zna da igra košarku, u čijem sastavu je dosta vrlo iskusnih igrača. Zato samo maksimalnim angažovanjem možemo do pobede i bodova, koji nam donose prvo mesto. Zato pozivam i navijače da nam pruže podršku, jer nam je potrebna u ovom trenutku, u sezoni koja se bliži kraju i koja je vrlo naporna", rekao je kapiten crveno-belih.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 18:00 7136 SRBSL Crvena Zvezda - Borac up više (159.5) 1,85
Ukupna kvota1,85

SUPERLIGA – 8. KOLO

Sreda
18.00: (1,85) Crvena zvezda (-17,5) Borac (1,85)

18.00: (8,50) Mladost (25,0) Mega (1,07)
19.00: (1,70) Tamiš (14,5) Zlatibor Čajetina (2,30)

*** kvote su podložne promenama

Foto: MN Press


tagovi

Milenko Topićsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara