Trinkijeri kažnjen sa 60.000 dinara

Vreme čitanja: 1min | uto. 11.06.19. | 11:42

Najveću kaznu u iznosu od 84.000 dinara platiće Crvena zvezda, zbog togač što je domaća publika vređala trenera gostujuće ekipe po nacionalnoj osnovi, ali i bacanja trvrdih predmeta na teren

Direktor takmičenja Košarkaške lige Srbije Leon Deleon ekspresno je objavio discipinske mere zbog dešavanja na prvom meču finalne serije Superlige između Crvene zvezde i Partizana. Kažnjena su oba kluba, trener Partizana Andrea Trinkijeri i plejmejker crno-belih Aleks Renfro.

Najveću kaznu u iznosu od 84.000 dinara platiće Crvena zvezda, zbog togač što je domaća publika vređala trenera gostujuće ekipe po nacionalnoj osnovi i bacanja trvrdih predmeta na teren.

Izabrane vesti

Trener Parnog Valjka Andrea Trinkijeri kažnjen je sa ukupno 60.000 dinara, od čega 24.000 zbog dosuđene tehničke greške, odnosno 36.000 zbog isključenja. Trinkijeri je opomenut da prema propozicijama takmičenja nije dozvoljeno javno kritikovati odluke sudija. Aleks Renfro je sankcionisan sa 6.000 dinara zbog dosuđene tehničke greške.

Košarkaški klub Partizan kažnjen je sa 18.000 dinara zbog toga što nije obezbedio prisustvo igrača na pres konferenciji po završetku utakmice.

Takođe, skrenuta je i pažnja sudijama da na utakmicama plej-ofa mogu da koriste uređaje za proveru spornih odluka.

Druga utakmica finalne serije na programu je u sredu 12. juna od 19 časova, kada će domaćin biti Partizan. Treća utakmica zakazana je za subotu.

Foto: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara