Trinkijeri kratko: Blizu, ali nismo bili dovoljno efikasni u ključnim momentima

Vreme čitanja: 1min | sub. 15.06.19. | 21:58

„Skok nas je mnogo koštao“, kaže trener crno-belih

Partizan je imao šansu da nadigra Crvenu zvezdu u gostima i dođe do brejka, ali nije uspeo pa su crveno-beli slavili u neizvesnoj završnici.

Andrea Trinkijeri nije bio posle utakmice previše raspoložen za priču, a pred novinare je došao u majici na kojoj je oslikana košulja, čime je hteo da pošalje poruku čelnicima lige.
"Blizu, ali nismo bili dovoljno efikasni u ključnim momentima. Skok nas je mnogo koštao, a dve trojke Davidovca su bile teške. Blizu, blizu, blizu... Jedna odbrana i jedan napad su nedostajali. Skupa možemo dobiti utakmicu na strani, to je bilo ključno“, rekao je Trinkijeri posle utakmice.

Izabrane vesti

Jedan od najboljih na ovom duelu u redovima crno-belih bio je Vanja Marinković koji je ubacio 21 poen, ali to ovoga puta nije bilo dovoljno.
"Čestitam Zvezdi na pobedi, imali smo svoje šanse kroz celu utakmicu, ali nismo došli u prednost. Mislim da smo celu utakmicu imali šansu, ali su oni na neke ubačene šuteve i iskustvo dobili. Ništa nije izgubljeno, igra se u ponedeljak. Čekamo punu halu i idemo da pobedimo", rekao je Marinković.

Sledeći meč je na programu u ponedeljak od 18 časova, a igraće se pred navijačima Partizana.

FOTO: Star Sport 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara