Trinkijeri: Neće biti dobro ako upadnemo u ritam Cibone

Vreme čitanja: 2min | pet. 09.11.18. | 16:05

Rade Zagorac kaže da je prethodnih dana ekipa dobro radila

Partizan i Cibona u subotu će odmeriti snage u još jednom balkanskom košarkaškom klasiku, a trener crno-belih Andrea Trinkijeri polako se navikava na novi klub i sve ono što ga je dočekalo u Beogradu.

Uoči novog duela italijanski stručnjak je pozvao na oprez, ocenivši da je Cibona znatno iskusnija ekipa.
Još jednom, našoj ekipi je potreban pun Pionir. Jako smo mladi i treba nam pomoć. Svakodnevno puno radimo i sada taj rad moramo pretvoriti u igru, a uz podršku je uvek lakše. Očekuje nas teška utakmica, oni su jako iskusni, a mi jako neiskusni, i ako se bude igralo u ritmu koji nametne Cibona, neće biti dobro za nas. Ukoliko uspemo da nametnemo stil igre koji odgovara nama, imaćemo dobru šansu“, izjavio je Trinkijeri za sajt kluba.

Izabrane vesti

Krilo crno-belih Rade Zagorac istakao je da je utakmica sa Cibonom važna za crno-bele iz mnogo razloga.
“Prvi - kako bismo zaokružili mini ciklus od tri utakmice bez poraza i time potvrdili pozitivnu reakciju na dolazak novog trenera. Drugi - kako bismo odmakli Ciboni sa kojom u ovom trenutku delimo isti skor, i treći - eventualna pobeda bi bila mnogo značajna nadgradnja samopouzdanja, pred mini seriju od dva jako zahtevna gostovanja. Prethodnih dana smo radili dobro, pa verujem da uz, već redovno fantastičnu podršku navijača,  možemo do jako važne pobede”, poručio je Zagorac.

Utakmica sedmog kola Jadranske lige između Partizana i Cibone igra se u subotu od 19 sati u hali Pionir, a direktan televizijski prenos je na prvom kanalu televizije Arena sport.

Foto: Starsport


tagovi

Andrea Trinkijeri

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara