Trinkijeri: Ušli su u utakmicu da nas razvale, ali nisu uspeli

Vreme čitanja: 1min | ned. 03.03.19. | 20:36

„Igrali smo loše, a ostali u utakmici do kraja“

Klackalica je ovoga puta prevalila na Zvezdinu stranu. Partizan nije uspeo da na sličan način kao nedavno u Kupu Radivoja Koraća opet savlada večitog rivala. Posle meča je Andrea Trinikijeri je sportski čestitao pobedniku i potvrdio da je Odžo bio nerešiva enigma za njegov tim.
„Čestitam Zvezdi. Igrali smo loše. Imali smo mnogo igrača u kontraritmu, ali je to ekipa sakrila. Igrali smo do kraja i sa lošom igrom. Falila je jedna odbrana i jedan napad. Igrač koji nam je smetao je bio Odžo. Nismo našli soluciju za njega. Ekipa je bila dosta solidna. Jedna dobra igra u odbrani i napadu su nam bili  potrebni. Imali smo šansu da dobijemo, ali falilo je nešto. Uvek nešto fali“, rekao je Partizanov strateg posle meča.

Šta je presudilo?
„Regland nam  je dao pet poena  u poslednjem minutu. Bili smo ekipa. Igrali smo slabo,  a ostali  u igri. Pogrešili smo tri puta zaredom u odbrani. Jedna od  te tri je bila dovoljna da imamo drugačiji rezultat“.

Izabrane vesti

Da li ovo znači da ćemo gledati sudar Zvezde i Partizana u polufinalu?
„Mnogo pitate“.

Sa kakvom poukom Partizan izlazi iz ovog meča?
„Kad loše igraš i u utakmici si, to nije loše.  Prave ekipe su to u stanju. Zvezda je počela utakmicu da nas razvali,  a nisu nas razvalili. Mnogo naših važnih igrača je bilo u kontraritmu, pa sam tražio nešto drugo“.

Renfro? U kakvom je stanju povreda?
„Nemam pojma, ali nije pokidao“.

(FOTO: MN press)


tagovi

Andrea Trinkijeri

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara