Trinkijeri: Žao mi je, ali nisam razočaran

Vreme čitanja: 1min | ned. 18.11.18. | 23:25

„Idemo u pravom smeru, fali nam još malo koncentracije i strpljenja. Igrali smo protiv evroligaša koji je držao čas Baskoniji pre tri dana“, kaže strateg Parnog valjka

Partizan je doživeo poraz u Podgorici, ali Andrea Trinkijeri ima razloga za zadovoljstvo, jer njegova ekipa iz utakmice u utakmicu podiže nivo igre.

Italijanski strateg kaže da mu je žao što njegova ekipa nije pobedila, iako je to mogla da učini, ali prostora za razočaranje nema.
"Čestitke Budućnosti, igrali su čvrst meč, imaju puno talenta u napadu. Za nas je bila teška utakmica, ali mislim da idemo na bolje. Vratili smo se, jako neiskusne greške pravimo. Večeras nas je Klark kažnjavao, zatim Džekson, Gordić i Ivanović. To je jasno. Idemo u pravom smeru, fali nam još malo koncentracije i strpljenja. Igrali smo protiv evroligaša koji je držao čas Baskoniji pre tri dana. Žao mi je, mogli smo da pobedimo, ali nisam razočaran", rekao je Trinkijeri.

Izabrane vesti

Partizan je u žestokom ritmu, već u sredu ga čeka meč sa Valensijom u Evrokupu, a u subotu i večiti derbi sa Crvenom zvezdom u Jadranskoj ligi.

Foto: ABA liga, Buducnost VOLI


tagovi

Andrea Trinkijeri

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara