U drugom autu bio bokser iz Prijedora: Molim se da je Kuzmić dobro

Vreme čitanja: 2min | ned. 14.07.19. | 13:22

Dražan Janjanin otkrio detalje saobraćajne nesreće koja se jutros dogodila u Ramićima, ali sve će biti jasnije pošto policija zvanično objavi detalje sa uviđaja...

Nove informacije o zdravstvenom stanju teško povređenog Ognjena Kuzmića pojavljuju se gotovo iz minuta u minut.

Srpski centar sleteo je u Beograd oko 12.20, posle čega je prebačen u Urgentni centar gde će biti obavljena hitna operacija s obzirom da se nalazi u indukovanoj komi.

Izabrane vesti

Podsetimo, Kuzmić je u nedelju oko 5 časova ujutru doživeo tešku saobraćajnu nesreću na magistralnom putu Banjaluka - Prijedor, u mestu Ramići, kada je došlo do direktnog sudara dva automobila – jedan marke Porše u kojem je sa Kuzmićem bio i njegov prijatelj Bogdan Ilić, te drugi marke BMV, gde se nalazio bokser iz Prijedora Dražan Janjanin sa svojim drugom Markom Mijatovićem.

Ognjen Kuzmić imao tešku saobraćajnu nesreću

Kuzmić u indukovanoj komi, Zvezda poslala helikopter

Dvojica putnika u BMV-u prošli su samo sa lakšim povredama, a Janjanin je u izjavi za portal Srpskainfo izjavio da su teže posledice izbegnute samo uz pravovremenu reakciju njegovog prijatelja Mijatovića i njegove pravovremene reakcije.
“Vraćao sam se sa meča iz Minhena i Miljatović je mojim autom došao po mene u Banjaluku. Bili smo u Ramićima jutros oko pet sati kada su se samo iza krivine pred našim očima pojavila svetla. Automobil je velikom brzinom išao iz suprotnog smera i skrenuo u našu traku. Miljatović je brzo odreagovao i skrenuo naš automobil u stranu. Udarili smo u bankinu. Međutim i Porše koji nam je došao u susret udario je u naš zadnji levi kraj, otkinuo vrata i točak našeg vozila”, ispričao je Janjanin za portal Srpskainfo.

Kako je otkrio BMV se prevrnuo na krov, dok se Porše zaustavio 200 metara dalje.
“Razbio sam prozor i izašao i izvukao prijatelja iz auta. Otišli smo dole do drugog vozila. I ono je bilo prevrnuto na krov i sletelo je sa puta. Iz automobila se čula glasna muzika i čulo se da neko krklja. Ubrzo su došli vatrogasci i izvukli ih iz auta”.

Janjanin i Mijatović su odmah otrčali do auta u kojem su bili Kuzmić i Ilić...
“Imamo posekotine od stakla. Šili su mi ruku, ali dobro smo. Pokušavamo da saznamo kako su Kuzmić i njegov prijatelj i molimo se da budu dobro. Čuli smo da su u teškom stanju”, rekao je bokser iz Prijedora za Srpskainfo.

Svi detalji biće jasniji kada policija objavi zvanični izveštaj s uviđaja.

Foto: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara