Ušao sam u meč da dam 40 poena, ali mi nije pošlo za rukom

Vreme čitanja: 2min | ned. 21.10.18. | 10:19

Nikola Jokić se našalio posle jedne od najboljih partija u karijeri

Nikola Jokić i pored njegovog imena sledeće brojke - 35 poena, 12 skokova i 11 asistenicija. Jedna od njegovih najboljih partija u karijeri došla je protiv Finiksa u pobedi od 119:91.

Nikola je zbog takve partije ispraćen sa tribina povicima "MVP, MVP, MVP". Nije ni čudo što je bio dobro raspoložen posle utakmice i šaljivo odgovarao na pitanja novinara.
"Hvala navijačima, ali uozbiljite se, to je smešno, rano je", rekao je Jokić posle utakmice.

Izabrane vesti

Da li ste ušli u meč da date toliko poena? Na ovo pitanje Nikola se malo našalio.
"Da, ušao sam u meč da dam recimo 40 poena, ali mi to nije pošlo za rukom, ha-ha. Ne, to nikada ne radim. Nikada to ne radim. Utakmica se jednostavno tako otvorila. Dao sam dosta poena u prvoj četvrtini i posle toga sam nastavio da budem agresivan. Bila je to dobra noć za mene".

Vil Barton je doživeo povredu. 
"Mnogo će nam nedostajati. To je igrač koji može sa svima da priča, razgovara sa trenerom, nema, kako mi kažemo na srpskom - dlake na jeziku. Nadam se da će se uskoro vratiti".

Majkl Meloun je o Jokiću pričao kao o lideru. Da li se Nikola tako oseća?
"Zavisi od utakmice do utakmice. Nekada sam ja, nekada je Pol Milsap... Ko god da ima dobru utakmicu svi ga gledaju i pokušavamo da ga učinimo boljim".

Kako je sve video upravo trener Denvera. Jokićevo savršeno veče, skandiranje navijača...
"Bila je to jedna od onih njegovih večeri, promašio je samo jedan šut za celo veče i to sa slobodnih bacanja, i da, imate pravo da ga stavite u rečenicu sa Viltom Čemberlejnom", kaže Majk Meloun.

Foto: Action images


tagovi

Nikola JokićMajkl Meloun

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara