Veleobrt na pomolu: Bjelica se vraća u Evropu!

Vreme čitanja: 1min | uto. 17.07.18. | 17:38

Adrijan Vojnarovski tvrdi da je to gotova stvar

Kada je pre samo nekoliko dana u ekskluzivnom intervjuu za MOZZART Sport govorio o budućoj saradnji s Filadelfijom i da mu povratak u Evropu trenutno nije opcija, izgledalo je da je samo pitanje trenutka kada će Nemanja Bjelica ozvaničiti saradnju sa Seventisiksersima. Od tada su se, međutim, stvari izgleda drastično promenile, jer Bjelica je u međuvremenu odlučio da se vrati u Evropu!

Izabrane vesti

Ovu informaciju doneo je niko drugi do Adrijan Vojnarovski, čovek sa apsolutno najtačnijim informacijama na košarkaškom tržištu! Kako novinar ESPN navodi, Bjelica je tokom jučerašnjeg dana informisao upravu Filadelfije da će naredne sezone ponovo igrati u Evropi i da je tu odluku doneo uprkos tome što je sa Seventisiksersima već dogovorio jednogodišnju saradnju. Potpuno iznenađenje, zaista... 

Pitanje je samo - gde će Bjelica nastaviti karijeru? Zasad je najrealnije da to bude CSKA ili Fenerbahče, mada s obzirom na ozbiljnost cele situacije, nijedna opcija nije isključena! 

Podsetimo, Bjelica je u intervjuu za naš sajt govorio i da se čuo s glavnim trenerom kluba Bretom Braunom i donedavnim igrače Seventisiksersa Ersanom Iljasovom, kako bi se raspitao o prilikama u klubu. 

Pogledajte još jednom kompletan intervju s Nemanjom Bjelicom

Foto: Star Sport


tagovi

Nemanja Bjelica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara