Veliko priznanje za srpskog trenera: Dragićević na juniorskom NBA kampu

Vreme čitanja: 1min | pet. 29.06.18. | 11:45

Ovo za mene predstavlja važan korak na početku karijere i veliko zadovoljstvo, ali i odgovornost, s obzirom da ću predstavljati celu Evropu", rekao je mladi stručnjak za naš portal

Koloniji brojnih srpskih stratega koji će deo predstojećeg leta provesti u SAD (Saša Obradović, Dejan Milojević, Vlada Jovanović...) priključiće se još jedan trener sa ovih prostora. Uroš Dragićević biće šef stručnog štaba ženske evropske selekcije do 14 godina na juniorskom NBA kampu u Orlandu od 4. do 12. avgusta. 

Pažnju čelnih ljudi iz organizacije, trener mlađih kategorija Torolodonesa, španskog kluba iz predgrađa Madrida, Dragićević je privukao letos na kampu organizovanom u slovenačkoj Rogli, ali i osvajanjem Prvenstva Madrida (U18) u sezoni 2015/2016, kada je oborio na kolena Real, Estudijantes...
"Bio sam iznenađen kada sam dobio poziv da se priključim juniorskom NBA kampu. Velika je stvar biti deo svega toga, kao i sarađivati sa trenerima iz drugih zemalja i NBA.  Ovo za mene predstavlja važan korak na početku karijere i veliko zadovoljstvo, ali i odgovornost, s obzirom da ću predstavljati celu Evropu", rekao je za MOZZART Sport Dragićević.

Izabrane vesti

Kroz njegovu školu košarke prošla je nekolicina talentovane dece, od kojih su trenutno članovi ACB lige Emil Savić (Valensija), Lazar Mutić (Mursija) i Džordan Sako (Manresa).

Foto: Privatna arhiva


tagovi

Uroš DragićevićNBA ligaJuniorski NBA kamp

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara