""
""

Veliko srce Čačana: Ceo klub se odrekao dela zarada i novac šalje ugroženima

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.05.14. | 15:49

„Organizovaćemo prikupljanje pomoći na utakmicama, a videćemo sa kojeg meča će kompletan prihod otići u humanitarnne svrhe“, najavio je Marko Ivanović, direktor Borac MOZZART Sporta

Osim toga što je za postradale u poplavama donirao 200.000 dinara, Borac MOZZART Sport je odlučio da pokrene još jednu humanitarnu akciju. Zaposleni u čačanskom klubu odlučili su da se odreknu dela majske zarade i taj novac biće proslećen u ugroženom stanovništvu.
Svi zaposleni, treneri, igrači i stipendisti izdvojiće po deset procenata od poslednje plate. Novac će biti uplaćen na namenske račune Srbije i Grada Čačka. Razmišljamo i dalje, organizovaćemo prikupljanje pomoći na utakmicama, a videćemo sa kojeg meča će kompletan prihod otići u humanitarnne svrhe“, objavio je Marko Ivanović, direktor Borac MOZZART Sporta.

Za petak je najavljeno odnošenje vreća sa peskom i raščišćavanje terena oko hale.
„Uz zaposlene u klubu, uključićemo juniore i kadete, đake Gimnazije i Ekonomske škole, studente, karatiste Borca i navijače. Vreće će se odnositi tamo gde je potrebno. Početak akcije zakazan je za 7.30, pozivam i sve koji su u mogućnosti da dođu i da nam pomognu“.

Izabrane vesti

Kad se očekuje nastavak Superlige?
Očekujem da će se u subotu na sednici Predsedništva doneti odluka da se liga nastavi u ponedeljak. Možda će se utakmice igrati svaki drugi dan, što je malo teže za trenere i igrače. Nama dolaze FMP, Mega Vizira i Radnički, putevi su prohodni, ali se moraju kontaktirati ljudi u dežurnom centru AMSS“, zaključio je Ivanović.

Tekst i foto: Đurđe Mečanin
(djurdje.mecanin@mozzartbet.com)


tagovi

SrbijaPoplaveMarko IvanovićKošarkaška SuperligaKLSBorac MOZZART Sport

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara