Vilijam Mozli je novi centar Partizana (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 22.07.19. | 16:22

Ugovor na dve godine

Dugo su trajale spekulacije, ali izgleda da je potpis napokon „pao“. Američki centar Vilijam Mozli potpisao je dvogodišnji ugovor sa Partizanom, javlja Eurobasket. On se, praktično, već mesec dana pominje kao igrač koji je obećao vernost crno-belima, ali zvanične potvrde tog transfera nigde nije bilo.

Mozli je drugi Amerikanac koji je potpisao za Partizan u ovom prelaznom roku, posle Rašona Tomasa. Pominjali su se i još neki košarkaši sa severnoameričkog kontinenta kao buduće akvizicije srpskog kluba, međutim, izabrali su neke druge adrese.

Izabrane vesti

Partizan je Mozlija „snimio“ u Italiji, gde je prošle sezone igrao za Trst, u čijem dresu je na 34 utakmice ostvario prosečan učinak od 7,6 poena, 5,9 skokova i 1,4 blokadu po utakmici.

Skauti su Mozlija opisivali do sada na sledeći način:
Fenomenalna blokerska mašina tokom cele karijere, pokazao je i da je odličan skakač na obe strane terena, ali ume i da pogađa. Igrao je peticu na koledžu, što ne može u NBA, gde bi mogao da bude na poziciji krilnog centra. Ali u tom slučaju bi morao da popravi procente šuta“, prenosi Eurobasket.

Pored Rašona Tomasa i Vilijama Mozlija, Partizan je doveo do sada i Nemanju Gordića.

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara