Vranješ: Mečevi sa Zvezdom za nas su spektakl

Vreme čitanja: 2min | sub. 17.03.18. | 23:06

"Pred nama je najvažniji, ali i najlepši dеo sezone", kaže košarkaš Mornara

Crvena zvezda u nedelju od 19 časova dočekuje Mornar u prvom meču polufinalne serije ABA lige koja se igra do dve pobede.

Zvezda je svakako favorit, ali nikako ne bi trebalo smetnuti s uma da je Mornar ove sezone pokazao da je ekipa sa kojom nema šale.

Izabrane vesti

Jedan od iskusnijih igrača tog tima Nemanja Vranješ kaže da će utakmice protiv Zvezde same po sebi biti spektakl. 
"Pred nama je najvažniji, ali i najlepši dеo sezone. Igranje polufinala ABA lige protiv ekipe kakva je Crvena zvezda mislim da je spektakl za sve nas u klubu, ali i navijače. To je praznik i za crnogorsku košarku. Ne pretimo Zvezdi, ona je apsolutni favorit, ali mi smo ove godine pokazali da i te kako znamo da igramo kao autsajderi. Ne idemo sa belom zastavom u Beograd, pokušaćemo da odigramo egal utakmicu, pa ako nam se ukaže šansa da možda i savladamo Crvenu zvezdu", rekao je Vranješ.

Kao jako bitan aspekt ovog dvoboja je izostanak Uroša Lukovića na jednoj, i Nemanje Dangubića na drugoj strani...
"Istina, veliki hendikep za našu ekipu je povreda Lukovića. Mislim da je to jedini naš igrač čije odsustvo je nemoguće nadoknaditi. Pokazali smo, međutim, protiv Ostendea da možemo i bez njega, skupili smo redove, malo promenili taktiku, i veoma dobro odigrali. Nadam se da će tako biti i protiv Zvezde", zaključio je Vranješ.

Vranješ ove sezone postiže 11, 6 poena uz šut za tri poena od 35,4 odsto.


tagovi

Nemanja Vranješ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara