Vršac fizički i mentalno iscrpljen

Vreme čitanja: 2min | ned. 16.12.18. | 13:53

A u goste stiže Zlatibor

Vrščani su protiv Zlatibora u finišu prošle sezone odigrali čak pet utakmica a poslednje tri, u borbi za plasman za sedmo mesto ukrasile su finiš sezone. Kvalitetan i neizvestan meč očekuje se i u nedelju u Milenijumu (18.00).

Čajetinci su u odličnoj formi, vezali su četiri pobede dok Vrščani, umorni i iscrpljeni od jakog ritma sa dve utakmice nedeljno, žele da konačno prekinu niz poraza u KLS i ABA 2 ligi.
"Zlatibor je zadržao prošlogodišnje nosioce igre, doveo nove, kvalitetne igrače, napravio je odličan roster i pravi dobre rezultate ove sezone. Igra kvalitetno u oba pravca i imaćemo težak zadatak, naročito posle teške i iscrpljujuće bitke protiv Zrinjskog koja nas je potrošila i fizički i mentalno. Imamo svoje adute koje ćemo pokušati da iskoristimo, neće biti lako jer poseduju idividualni kvalitet i moramo biti veoma dobri u odbrani", ocenio je Maksimović, a prenosi zvaničan sajt lige.

Izabrane vesti

Strateg Vrščana zna od koga preti najveća opasnost.
"Pre svega treba zaustaviti iskusnog Marojevića pod košem koji zna puno košarkaških trikova. Spoljnu liniju predvodi Bjelica, igra odlično u poslednje vreme, tu su još Vorkapić, Babović i Riznić. Mi imamo deset igrača, uz neke sitne povrede, svi su spremni za meč", rekao je šef struke Vrščana Branko Maksimović i posebno naglasio ulogu vršačke publike, koja može da bude šesti igrač i pruži značajan doprinos.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Ned 18:00 7398 SRB 1 Vrsac - Zlatibor up više (163.5) 1,85
Ukupna kvota1,85

KLS - 13. KOLO

Nedelja
18.00: (1,85) Vršac (14,0) Zlatibor (2,10)

*** kvote su podložne promenama

Foto: MN Press


tagovi

KLSKK VršacKK Zlatibor Čajetinasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara