Vujošević u kontranapadu: Ostoja plasira netačne informacije! Ide nova tužba

Vreme čitanja: 2min | pet. 26.10.18. | 21:56

„Navijam za Partizan, ali ljude koji su u klubu, ipak, odvajam od onoga za šta navijam“, kaže legendarni trener crno-belih

Nema mira u ili oko košarkaškog kluba Partizan. Nezavisno od onog što se dešava na parketu. U danu kad se predsednik crno-belih Ostoja Mijailović javno pohvalio da je kompletan dug prema Dušku Vujoševiću regulisan, stiže oštar demanti legendarnog stručnjaka kluba iz Humske 1.

Podsetimo, prvi čovek Upravnog odbora Parnog valjka danas je bio izričit:
Dug prema njemu (Vujoševiću, op. au) je na osnovu BAT presude bio 116.000 evra i isplaćen je u potpunosti. Samo ne vidim da je to neko istakao, a pričalo se i pisalo na sva zvona ako bi jedna rata zakasnila nekoliko dana. Mi smo izmirili sve obaveze proistekle iz tuđih grešaka i nemamo BAT za vratom“.

Izabrane vesti

Čuveni trener, najtrofejniji u Partizanovoj istoriji, brzopotezno je uzvratio na potpuno drugačiji način.
Informacije koje plasira predsednik Partizana su potpuno netačne. Obaveza kluba prema menji je podeljena na pet rata na godišnjem nivou. Posle pokretanja postupka od strane BAT, za drugu i treću godinu su dugovanja izmirena uz čekanje, peripetije i razbijanje na neke dodatne“, ističe Vujošević u izjavi za Kurir.

Pojasnio je detaljno šta podrazumeva pod „razbijanjem“.
Od 1. septembra ide obaveza za četvrtu ratu, ona i peta su veće od prve tri. Već sam se obratio FIBA BAT, jer mi je jasno da nemam drugi način da dođem do svojih para. Ostaje gorčina jer, naravno, navijam za Partizan, ali ljude koji su u klubu, ipak, odvajam od onoga za šta navijam. Volim veliku većinu tih navijača, Partizan je bio moj stil života i to ne može da se promeni. Utoliko sve ovo više boli“.

Na kraju, Duško Vujošević ističe da je pokrenuo novi postupak pred FIBA i posredstvom BAT-a tužio bivši klub.
Već pred kraj tih isplata koje su mimo moje volje u dogovoru Partizana i FIBA usitnjene, ušlo se u u novu četvrtu ratu. Kako sam video da se ništa ne dešava i ne pretpostavljajući da će se iznositi tako netačne činjenice kako sam u potpunosti isplaćen, morao sam opet da se obratim FIBA. Predsednik je kao dobar privrednik svestan obaveza koje ga čekaju, nije olako i bez znanja prihvatio funkciju. On je na neki način i naslednik svih rezultata, pa i dugova prethodnih uprava. Ako je imao procenu da to ne može, nije trebalo da se prihvata. Bez obzira na sve titule koje su osvojili u poslednje četiri godine, ja tako moram da kažem“, dopunio je za Kurir Duško Vujošević.

FOTO: MN Press


tagovi

Duško VujoševićOstoja Mijailović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara