Za Evroligu!

Vreme čitanja: 1min | sub. 16.06.18. | 12:44

Bajern i Alba u majstorici odlučuju o novom šampionu Nemačke i budućem članu elitnog takmičenja

Evroliga čeka poslednjeg člana za predstojeću sezonu. Bajern i Alba otkloniće tu dilemu u majstorici košarkaške Bundeslige, tri dana pošto je sastav iz Berlina prekinuo niz od tri meča bez pobede protiv giganta iz Minhena u svojoj Mercedes Benc Areni (20.30).

Nije se Alba proslavila u četvrtoj utakmici, ali je u finišu uspela da se izvuče iz teške situacije i fanatičnom borbenošću dođe do izjednačenja u seriji. Sa druge strane, ispred ekipe Dejana Radonjića je i istorijski trenutak, budući da bi Stefan Jović i drugovi trijumfom došli do prve duple krune u istoriji, nakon što su pod vođstvom Aleksandra Đorđevića sredinom februara osvojili 50. kup u istoriji.
"Želimo titulu, želimo da završimo ovo kod kuće, pred svojim navijačima", istakao je kapiten Bajerna Anton Gavel.

Izabrane vesti

Pored činjenice da Bavarci teško polažu oružje kod kuće, dodatna olakšvajuća okolnost za njih jesu i povrede Albinih vedeta GrigonisaBaterfilda, koji nisu previše doneli u finalnoj seriji, ali i prvog pleja Sive. Tim menadžer Berlinaca Marko Baldi rekao je da ne može sa sigurnošću da potvrdi da će sva trojica igrati, ali da su veće šanse da se pojave na parketu Audi Doma.
"U drugačijim okolnostima ne bi igrali. Ali, ovo je finale", rekao je je Baldi nemačkim medijima.

Pritisak je nesumnjivo u dvorištu Bajerna, ali i kvalitet koji bi, ukoliko nas pitate, trebalo da opravdaju protiv možda i desetkovane Albe.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sub 20:30 7135 NE1PF Bayern - Alba ki 1 1,30
Ukupna kvota1,30

Foto: MN Press


tagovi

KK Bajern MinhenAlba Berlinsportsko klađenjeKošarkaška Bundesliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara