Željko Obradović (© Star sport)
Željko Obradović (© Star sport)

Željko Obradović: Navikao sam da me vređaju celu utakmicu

Vreme čitanja: 2min | pon. 13.05.24. | 23:30

Utisci trenera Partizan Mozzart Beta posle poraza u prvom meču finala ABA lige

Borio se Partizan Mozzart Bet, ali ponovo izgubio. Dejan Davidovac je bio hladnokrvan sa linije za slobodna bacanja četiri puta posle koji je Željko Obradović mogao samo da čestita treneru Crvene zvezde koji je poveo u finalnoj seriji ABA lige sa 1:0. Istakao je na konferenciji za medije da je zadovoljan izdanjem svojih igrala.

Izabrane vesti

"Jedna izvanredna utakmica gde su detalji odlučili. Čestam Zvezdi. Zadovoljan sam i ponosan kako je moja ekipa izgledala, to sam im rekao i u svlačionici. Mnogo stvari ima da se komentariše i priča, ali neći sada o tome", rekao je Obradović na početku konferencije za medije.

Potom se osvrnuo na veliki problem koji se dogodio u finišu meča kada je zapisnički sto prerano zaustavio sat na semaforu.

"Ljudi koji dozvole da se zaustavi vreme i ne ide sat, to je veliki problem. Sat je stao u najvažnijem napadu. Moraju da povedu računa o tome. Biće stvari za analizu, neke stvari su jasne".

Usledilo je pitanje o atmsferi na utakmici u Pioniru.

"Nemam ništa novo da kažem. Vređanje celu utakmicu. Navikao sam. Njihovo pravo. Mi moramo da budemo koncentrisani na našu igru. Lepa slika jeste kada se vidi ovoliko navijača, to svaka čast".

Upitan je zatim o kojim stvarima može da se priča.

"Analiziraćemo sve. Baš mali detalji su odlučili. Nova utakmcia će biti drugačija. Nova enerija će biti potrebna. Moramo da se spremimo za te male detalje. Interesantne stvari su da igraš četvrtfinale pa ćčekaš sedam dana, pa igraš polufinala pa čekaš sedam dana, a onda igraš finale i čekaš dva dana,. pto je uobičajeno, ali onda treba ceo plej-of da se igra na dva dana. Mora da se napravi kaledar i da se to dogovori".

Istakao je da neće biti problema motivisati igrače posle poraza u neizvesnom finišu.

"Rekao sam da su odigrali dobru utakmicu, igrači su svesni da imaju kvalitet. Nadamo se boljem rezultatu. To je finale, igramo protiv odličnog tima. Što se toga tiče, ekipa neće biti demotivisana sigurno".

Za kraj je odgovorio na pitanje o igri Frenka Kaminskog i Bruna Kabokla koji su ukupno postigli devet poena.

"Kaminski je imao sve otvorene šuteve, nemam zamerki za to. Bruno je imao dobre minute, ali je to prilično neiskusan igrač pa reaguje na takav način. Gleda se učinak ceo ekipe i šta svi rade", dodao je Obradović.


tagovi

KK PartizanKK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara