Zvanično: Bitadze u Budućnosti do kraja ABA lige

Vreme čitanja: 1min | čet. 20.12.18. | 14:37

Obistinila su se pisanja i najave

Prvi je vest da će Goga Bitadze preći u Budućnost objavio crnogorski CDM, posle toga su i Vijesti dobile potrvrdu. Usledio je menadžer Miško Ražnatović na Tviteru u okviru zagonetke, a sada je i zvanično.

Budućnost je objavila na svom sajtu: Goga Bitadze je novi igrač Plavih!
"Goga Bitadze u dresu Plavih do finiša ABA Lige", stoji na sajtu kluba iz Podgorice.

Izabrane vesti

Sve vezano za ovaj transfer najavljuje da će Budućnost biti samo prolazna stanica za Bitadzea čiji je cilj odlazak u NBA ligu. Naravno, na tom putu će imati šansu da igra u Evroligi i da skuplja neophodno iskustvo, a Budućnost će dobiti veoma jakog aduta za ABA ligu gde će Plavi probati da odbrane titulu na Jadranu.

U tekućoj sezoni u ABA ligi Bitadze prosečno postiže 20 poena, uz osam skokova. Ima 19 godina, a u Megu je došao još pre tri sezone. Nema sumnje da će Budućnost biti prezadovoljna dovođenjem ovog igrača.

Pored dobre igre pod košem, Bitadzea odlikuje dobar šut spolja i sigurno će biti pojačanje za tim Aleksandra Džikića. Plavi će na ovaj način dobiti još jednog važnog igrača u rotaciji, koji će mnogo značiti na pozicijama ispod koša, naročito zato što je Aleksa Ilić povređen.

Možda Bitadze bude na tribinama Morače gde će gledati utakmicu protiv Fenerbahčea u Evroligi. Čisto da vidi šta ga čeka.

Foto: KK Budućnost


tagovi

Goga Bitadze

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara