ZVANIČNO: Dobrić veran Zvezdi!

Vreme čitanja: 2min | sub. 06.07.19. | 11:54

Novi ugovor za odličnog šutera

Prvotimac Crvene zvezde Ognjen Dobrić produžio je ugovor sa klubom do 2021. godine, objavljeno je na zvaničnom klupskom sajtu!

Crvena zvezda se ne zaustavlja i nastavlja seriju velikih potpisa na Malom Kalemegdanu. Šampion Jadranske lige je u kratkom vremenskom roku novim ugovorima vezao Bilija Berona, Branka Lazića, Filipa Čovića, Mohameda Fajea, Borišu Simanića, Stratosa Perperoglua, a Dobrićev potpis je sedmi među igračima iz prošlosezonskog rostera. Na sve to Crvena zvezda je angažovala i tri velika pojačanja - Derika Brauna, Ognjena Kuzmića i Čarlsa Dženkinsa, dok zvezdaška javnost nestrpljivo čeka paraf Džejmsa Gista, za koga se šuška da je potpisao ugovor na milion evra za dve godine. Uz to Crvena zvezda traži i plejmejkera koji će voditi ovu ekipu do odbrane titule u Jadranskoj ligi i što boljeg plasmana u Evroligi. 

Izabrane vesti

Dobrić igra na pozicijama beka i niskog krila, a bio je među najzaslužnijim igračima za povratak na jadranski tron, a plenio je energijom i velikom željom na parketu u svakom trenutku. Popularni Šegi je od 2016.godine standardni prvotimac Crvene zvezde. Produžavanjem ugovora Crvena zvezda je završila još jedan ogroman posao pred nastupajuću sezonu.
"Ovom prilikom klub se zahvaljuje i na velikom poverenju i veri koju je Ognjen Dobrić kao osvedočeni Zvezdaš pokazao prema klubu tokom pregovora koji su bili vrlo brzi i laki. Aktuelni ugovor zvezdinog prvotimca isticao je na kraju sledeće sezone", stoji u saopštenju Crvene zvezde i dodaje se:
"Ujedno, KK Crvena zvezda mts podseća da kupovinu sezonskih ulaznica u pretprodaji, za koje vlada veliko interesovanje, možete po vrlo povoljnim cenama obaviti do 13. jula. Klub podseća da kupovinom ulaznica (sezonskih i dnevnih) najdirektnije pomažete poslovanju i radu kluba".

Dobrić je prošle sezone beležio oko devet poena i tri skoka, uz jednu asistenciju u ABA ligi, kao i sedam poena, dve uhvaćene i jednu podeljenu loptu u Evrokupu.

Foto: KK Crvena zvezda


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara