ZVANIČNO: Filip Čović ostaje u Zvezdi!

Vreme čitanja: 1min | uto. 25.06.19. | 12:35

Obnovljena saradnja

Odmah po završetku finala Superlige Bili Beron, juče kapiten Branko Lazić, danas Filip Čović! Crvena zvezda nastavlja seriju potpisa i izgradnju tima za narednu sezonu.

Jedan od heroja plej-ofa Jadranske lige parafirao je sa Crvenom zvezdom ugovor na još dve godine i ostaće na Malom Kalemegdanu do juna 2021! U regionalnom takmičenju uz prosek od po šest poena i asistencija po meču, svoj učinak podigao je na najvažnijim utakmicama završnice protiv Partizana i Budućnosti na skoro deset poena i osam završnih dodavanja. Bio je integralni deo uspeha Crvene zvezde u ABA ligi i Superligi Srbije i imao veliki udeo u titulama koje su crveno-beli osvajali u upravo završenoj sezoni.

Izabrane vesti

U Crvenoj zvezdi je od aprila 2018.godine, a sa crveno-belima je osvoji dve titule prvaka Srbije, ABA ligu i Superkup ABA lige.
"Potpisivanje novog ugovora sa Filipom je još jedan dokaz da imamo stabilnost, da igrači koji imaju iskustvo žele da ostanu u Crvenoj zvezdi, ali i da imamo ambicije u izuzetno napornoj sezoni koja nas očekuje. Nakon Bilija, Branka, i Filip je produžio saradnju sa klubom što govori i o ozbiljnosti sa kojom smo krenuli u prelazni rok. Čeka nas još dosta posla na tom planu", rekao je direktor kluba Filip Sunturlić.

Iz kluba je najavljeno da će javnost biti blagovremeno obaveštena o svim daljim potezima, a u najavi je još nekoliko novih ugovora za igrače iz postojećeg kadra, kao i nekoliko velikih potpisa. 

Foto: KK Crvena zvezda


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara