Zvanično: Kraft više nije igrač Budućnosti... Potraga za zamenom traje

Vreme čitanja: 1min | ned. 04.11.18. | 11:59

Plavi su obavestili javnost da su raskinuli saradnju s pomenutim igračem

Bilo je očekivano, a sada je zvanično - Aron Kraft više nije košarkaš podgoričke Budućnosti. Plavi su to objavili na svom zvaničnom sajtu.

Takođe, na istom mestu se pojavila informacija o tome da je Budućnosti u potrazi za zamenom za Krafta na toj plejmejkerskoj poziciji.

Izabrane vesti

Prethodnih dana se govorilo o tome gde bi Kraft mogao da nastavi karijeru. Zasad je prva destinacija italijanski Trento. 

Kraft je u Budućnosti odigrao prve četiri utakmice Jadranske lige, kao i tri meča u ABA Superkupu i četiri okršaja u Evroligi. Kroz regionalno takmičenje beležio je šest poena i tri asistencije, u proseku, u Superkupu tek dva poena po meču, dok je sličnog učinka bio i u Evroligi. 

Očigledno Budućnost nije zadovoljna njegovim učinkom pa je posegla za promenama. Videćemo da li će se sve završiti na ovome ili će još neki stranac platiti račun slabih igara. A kakvi su rezultati Budućnosti u Evroligi, nije isključeno da se nastavi s promenama.

Uglavnom, sada je jasno da Krafta u dresu Budućnosti više nećemo gledati. Do razlaza je došlo sporazumnim raskidom ugovora.

Foto: Star Sport


tagovi

Aron Kraft

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara