ZVANIČNO: Milan Tomić je novi trener Crvene zvezde!

Vreme čitanja: 2min | pet. 13.07.18. | 17:09

Potpisao je trogodišnji ugovor

Najavili smo prvi još 21. juna da je želja, sada je i zvanično - nekadašnji košarkaš Radničkog i Olimpijakosa, dugogodišnji član stručnog štaba i trener kluba iz Pireja, Milan Tomić, novi je trener Crvene zvezde! 

Klub sa Malog Kalemegdana je zvanično objavio da je Tomić potpisao trogodišnji ugovor.
"KK Crvena zvezda mts izražava veliko zadovoljstvo što je uspela da angažuje ambicioznog trenera, koji je tokom prošlog i ovog leta, tokom pregovora sa našim klubom pokazao veliko poštovanje prema Crvenoj zvezdi, identične ideje i ambicije koje se poklapaju sa klupskim, ali i želju i ličnu ambiciju da postane prvi trener KK Crvena zvezda mts", istakla je Zvezda na svom zvaničnom sajtu.

Izabrane vesti

Tomić je rođen 23. jula 1974. godine u Beogradu, a na mesto šefa stručnog štaba Crvene zvezde dolazi nakon bogate 26-godišnje karijere koju je imao kao igrač i trener u Olimpijakosu iz Pireja. Tomić je svoje košarkaško ime izgradio u Grčkoj, a sa crveno-belima iz Pireja kao igrač i trener, osvojio je tri titule prvaka Evrope, tri nacionalna šampionata i dva kupa Grčke.

Sada će imati priliku da radi kao prvi trener i to na čelu Crvene zvezde.

Novi trener Zvezde je u Olimpijakosu, u stručnom štabu višestrukog prvaka Evrope, obavljao sve važne operativne poslove: tim menadžera, pomoćnika trenera, generalnog menadžera, kao i prvog trenera Olimpijakosa u dva navrata.

Na sajtu MOZZART Sporta možete da čitate predstavljanje trenera, ali i to kako bi Crvena zvezda mogla da izgleda naredne sezone...

Foto: KK Crvena zvezda


tagovi

Milan Tomić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara