Zvanično: Tribine Morače ispražnjene do trećeg reda!

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.04.19. | 09:10

Disciplinci regionalnog takmičenja presudili Podgoričanima zbog incidenata na prethodnom meču...

Zvanično - Budućnost je kažnjena zbog incidenata na trećem meču finala plej-ofa ABA lige! Po odluci disciplinaca regionalnog takmičenja tribine neće biti u potpunosti ispražnjene, što je bila jedna od opcija, ali publike neće biti oko terena, odnosno sve do trećeg reda tribina. 

Podsetimo, u trećem susretu crnogorskog i srpskog kluba pored vređanja sa tribina, ubačenih predmeta i pogrdnih pesama, došlo je i do nereda iza klupe crveno-belih. Tada je srušena zaštitna ograda, nekoliko ljudi se našlo na parketu blizu igrača, tako da je utakmica bila prekinuta. Tom prilikom jedan od predmeta pogodio je u glavu člana uprave Zvezde Branislava Baćevića koji je krvave glave napustio halu, dok je Saša Vlaisavljević pogođen u ruku i nogu.

Izabrane vesti

"Prema odluci disciplinskog ABA lige Saše Pavličića Budućnost je u obavezi da za večerašnji meč ukine sva mesta oko terena i isprazni prva tri reda na tribinama, a sve zbog loše organizacije treće finalne utakmice plej-ofa", stoji na zvaničnom sajtu regionalnog takmičenja. 

Čitava finalna serija protiče u neku ruku u znaku navijača, ako se oni koji pljuju i gađaju rivale raznoraznim predmetima mogu tako nazvati. Krenulo je u prvoj utakmici u Beogradu, nastavilo se u drugoj, posle koje je reagovao Jasmin Repeša, a po nekim ocenama na još viši "nivo" podignuto je pre dva dana u Morači. Kako će ova kazna uticati na kompletan ambijent ostaje nam da vidimo. Ni kontra efekat nije isključen...

Četvrta utakmica između Budućnosti i Crvene zvezde na programu je večeras od 19 časova. Eventualni peti, odlučujući susret, bio bi odigran u Beogradu kroz tri dana, u ponedeljak.

Foto: ABA liga


tagovi

ABA ligakazna

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara