Zvanično: Trinkjeri potpisao uz čašu vina

Vreme čitanja: 1min | čet. 01.11.18. | 14:13

Partizan rešio pitanje trenera

Gotovo je! Andrea Trinkjeri novi je šef stručnog štaba Partizana.

Pre nekoliko dana popili su espreso u Beogradu, a ovog četvrtka nazdravili su predsednik crno-belih Ostoja Mijailović i italijanski strateg čašom crnog vina, posle čega je prvio čovek kluba iz Humske 1 potvrdio da je ozvaničen dogovor sa 50-godišnjim stručnjakom iz Milana.
Uz čašu vina sam novom treneru postavio pitanje „zašto KK Partizan? „Tradicione di familija“, rekao je. Andrea Trinkjeri, dobro došao u crno-belu porodicu“, pohvalio se Mijailović na Tviteru, uz fotografiju iz jednog restorana. 

Izabrane vesti

Trinkjeri će biti promovisan u petak u pola tri u Pioniru.

Ugovor je potpisan na tri godine, a ranije se spekulisalo da će na mesečnom nivou plata nasledniku Nenada Čanka na klupi Partizana biti 33.000 evra mesečno. Zajedno sa Trinkjerijem, u Beograd stiže i Vlado Šćepanović, nekadašnji as crno-belih, koji će obavljati funckiju pomoćnog trenera.

Novi stručni štab debitovaće za Partizan u subotu od 17 časova, na gostovanji neporaženoj Megi u Sremskoj Mitrovicu, u okviru šestog kola ABA lige, a Grobarima će se predstaviti narednog utorka u „Pioniru“, kad će na početku drugog kruga Evrokupa odmeriti snage sa italijanskim Trentom.

Trinkjeri je u dosadašnjoj karijeri bio trener u Brose Basketu iz Bamberga (tri titule, Kup Nemačke i Superkup), dokazao se i u Uniksu iz Kazanja (Kup Rusije) i Kantuu (Superkup Italije), a radio je još u kao selektor Grčke, te u italijanskim klubovima Veroliju, Vanoli Basketu i Olimpiji iz Milana

FOTO: Twiter


tagovi

Andrea Trinkijeri

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara