Zvezda konačno silna: Vršac zaleđen na minus 39

Vreme čitanja: 1min | pon. 21.05.18. | 19:27

Crveno-beli trijumfovali protiv Vršca i poveli u četvrtfinalnoj seriji plej-ofa - 89:50

Zvezda je konačno odigrala na nivou renomea kluba i kao evroligaška ekipa. Srpski šampion trijumfom je otvorio plej-of avanturu, pošto je kao domaćin deklasirao slabašnu ekipu Vršca - 89:50. U sablasno praznom Pioniru pitanje pobednika se nije postavljao ni jednog trenutka, pa će crveno-beli imati šansu da overe plasman u polufinale već za dva dan u Vršcu.

Da li je Milenko Topić podigao nivo igre crveno-belih ili Vršac jednostavno nije pravi reper vrednosti, saznaćemo vrlo brzo. Pored ubedljivog trijumfa navijače Crvene zvezde može da raduje podatak da je solidnu minutažu imao najiskusniji igrač tima Pero Antić. On je na terenu proveo više od 16 minuta i počeo da hvata zalet za finiš sezone.

Izabrane vesti

I još jedna bitna stvar može da raduje Zvezdinog trenera Milenka Topića. Crveno-beli su bili ubojiti van linije 6,75. Postigli su 11 trojki i ostavili Vrščane bez šanse i da sanjaju podnošljiv poraz.

Na svoje najbolje partije u dresu kluba sa Malog Kelemgda podsetio je Džejms Feldin. Nekadašnji član Panatinaikosa postigao je 14 poena uz nepogrešiv šut za tri poena 4-4.

Trener Milenko Topić je menjao 11 igrača i verovatno želeo da dozira opterećenje.

Vršac je bio konkurentan samo u prvih pet minuta. Sve posle toga je bila stvar rutine i demonstracija razlike u kvalitetu.

Pored Feldina istakao se i Ognjen Dobrić sa 13 poena. Bilo je tu i atraktivnih zakucavanja u režiji Lesora.

Kod Vršca najefikasniji je bio Đorđević sa 13 poena.


tagovi

Džejms FeldinMilenko Topić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara