Zvezda otputovala u Andoru po TOP 16

Vreme čitanja: 2min | pon. 19.11.18. | 10:39

Crveno-beli idu po novi trijumf

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su u jutarnjim časovima za Andoru gde ih u utorak (TV Sportklub, 20.00) očekuje utakmica 8. kola Evrokupa.

Nakon odlične partije protiv Mornara i produžetka trijumfalnog niza u ABA ligi, crveno-beli su krenuli u Andoru sa jasnim ciljem. Nešto nakon 10 časova čarter let je krenuo put Đirone, odakle će po planu puta uslediti tročasovna vožnja autobusom do Andore.

Izabrane vesti

U taboru srpskog šampiona navode da je sada najbitnije da se igra protiv Mornara prenese na parket i protiv Andore...
''Prva reakcija je bila protiv Mornara. Bila je dobra utakmica, značilo nam je dosta za samopouzdanje. Imamo dve utakmice na strani, Andora pa Partizan. Karakter ekipe se gradi na strani, a ne kod kuće. Biće teška utakmica, oni imaju učinak od četiri pobede i tri poraza u Evrokup i mi moramo da odigramo kvalitetnu utakmicu da bismo pobedili. Idemo na pobedu, ne interesuje nas koš razlika iz Beograda'', istakao je Milan Tomić.

Kratku analizu rivala i svoje viđenje naredne utakmice imao je i Ognjen Dobrić.
''Andora je tim koji igra na energiju, dobro igraju kod kuće i sigurno će biti neizvestan meč. Mi ćemo probati da uradimo ono što smo planirali i nadamo se da ce to biti dovoljno za pobedu. Trijumf bi dosta značio jer sledeću utakmicu u Evorkupu igramo kod kuće i to će nam biti dovoljno za prolaz dalje ukoliko pobedimo'', istakao je Dobrić.

Crvena zvezda će sutra imati podršku svojih navijača koji su bukirali mesto u avionu zajedno sa ekipom. 

Foto: Star Sport


tagovi

Milan TomićOgnjen Dobrić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara