Zvezda pokrenula disciplinski postupak protiv Jankovića!

Vreme čitanja: 2min | pon. 13.08.18. | 12:24

Nije se pojavio na današnjoj prozivci

Crvena zvezda pokrenula je disciplinski postupak protiv Stefana Jankovića!

Krilni košarkaš crveno-belih nije se pojavio na prozivci i zato će ga crveno-beli pravno goniti.
"Stefan Janković, koji ima važeći ugovor sa klubom, nije se pojavio na prozivci i u skladu sa normativnim aktima kluba i ugovorom, sportski direktor kluba je pokrenuo disciplinski postupak", stoji na sajtu Crvene zvezde.

Izabrane vesti

On se već danima povezuje s prelaskom u Partizan, a sada je jasno da bismo lako mogli da dođemo do takvog epiloga. Pojavile su se i informacije da je on tužio Zvezdu zbog kašnjenja u isplati kako bi dobio "čiste" papire i tako lakše prešao u Partizan.

Ranije se pisalo da Crvena zvezda traži obeštećenje od 200.000 do 300.000 evra za ovog košarkaša, ali sada je očigledno sve na pravnom terenu i tu će se tražiti izlazak iz cele ove priče. Inače, Janković je ugovorom vezan za crveno-bele sa kojima je potpisao trogodišnji ugovor prošlog leta.

Ipak, sada je gotovo izvesno da će napustiti klub. I po svemu sudeći preći će u Partizan. 

Bio bi to sigurno najvreliji transfer ovoga leta.

Na taj način bi Partizan dobio pojačanje na poziciji četvorke koje mu toliko treba, ali bi Zvezda dobila problem jer će na poziciji četiri ostati samo Muhamed Faje, kom bi trebalo da pomaže Boriša Simanić. Osim ako Zvezda ne dovede novog igrača koji će pomagati na toj poziciji.

Na prvoj prozivci novog trenera Milana Tomića, našli su se: Aleksa Radanov, Stratos Perperoglu, Bili Baron, Nemanja Nenadić, Majkl Odžo, Marko Kešelj, Ognjen Dobrić, Dejan Davidovac, Filip Čović, Majk Cirbes, Boriša Simanić, Dušan Ristić i Branko Lazić. Priključivanje Muhameda Fajea i Džoa Reglanda dogovoreno je za sredinu nedelje.

Foto: Star Sport


tagovi

Stefan Janković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara