Zvezda posle dve sedmice ponovo u Pioniru, Tomić hvali „mlađeg brata“

Vreme čitanja: 2min | pet. 18.01.19. | 14:53

„Potrebna nam je koncentracija svih 40 minuta“, poručio Zvezdin strateg

Posle dve nedelje putovanja i teškog poraza u Valensiji, košarkaši Crvene zvezde pred sobom imaju „zicer“ utakmicu. Sutra (19 časova) će dočekati mlađeg brata iz Železnika, što će biti idealna prilika da Milan Tomić podeli minutažu svim igračima i spremni ih za naredne izazove.
„Očekuje nas utakmica na našem parketu posle dve nedelje. U goste nam dolazi FMP, veoma talentovana i mlada ekipa koja je u dosadašnjem toku ABA lige pokazala da poseduje kvalitet. Potenciramo da nam je potrebna koncentracija tokom čitavih 40 minuta jer smo u nekim od prethodnih utakmica videli da pad od samo nekoliko minuta može skupo da košta. Zato je potrebno da budemo fokusirani u subotu i da pred našim navijačima pokušamo da ostvarimo novu pobedu’’, rekao je Tomić.

Veliko je pitanje da li će Zvezda moći da se osloni na Marka Kešelja koji je poslednji meč propustio zbog povrede leđa. Van stroja je i Branko Lazić.
„Iza nas su veoma naporne dve nedelje na relaciji Novo Mesto – Laktaši – Španija. Brojna putovanja i zahtevne utakmice i zaista se radujemo što ćemo konačno igrati pred našim navijačima. Dugo godina poznajem brojne igrače FMP-a i u pitanju je zaista talentovana ekipa. Želimo da pobedimo u ovoj utakmici, a za to je neophodno da budemo fokusirani tokom svih 40 minuta što možda nije bio slučaj u nekim prethodnim utakmicama. Podrška nam je potrebna i protiv FMP-a, ali i utakmici sa Valensijom koja nas očekuje već u sredu’’,rekao je Zvezdin krilni centar Boriša Simanić.

Izabrane vesti


tagovi

Milan Tomić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara