{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
"Odlazimo na kup u veoma dobroj formi, sa devet pobeda u Evroligi, sa prvog mesta u ABA ligi", kaže Dušan Alimpijević
Zvezda spremna za kup - svi na okupu

Košarkaši Crvene zvezde putuju u sredu u popodnevnim časovima u Niš, gde će od četvrtka nastupati na završnici Kupa Radivoja Koraća. Crveno-beli odlaze u Niš sa željom da odbrane trofej, i da se sa završnog turnira vrate sa Žućkovom levicom. Uz tim će biti i Pero Antić.

Pred turnir, koji crveno-beli otvaraju utakmicom sa čačanskim Borcem u četvrtak od 19.30 časova u dvorani "Čair" trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević izneo je svoja očekivanja...
"Odlazimo na kup u veoma dobroj formi, sa devet pobeda u Evroligi, sa prvog mesta u ABA ligi.  Ono što je meni najvažnije od svega je da su igrači u dobroj formi. Veoma smo motivisani, želimo kup i idemo u Niš sa najvećim mogućim motivom da osvojimo trofej".

Zvezda bi, ukoliko eliminiše ekipu Borca, u subotu u večernjem terminu igrala za plasman u finale sa boljim iz duela FMP-a i valjevskog Metalca. Raspored je zgusnut, crveno-beli mogu da odigraju tri utakmice u nepuna četiri dana.
"U određenoj smo prednosti jer tri utakmice u četiri dana, takva situacija je možda i nama najbliža od svih rivala. Navikli smo na takav raspored kada imamo manjak vremena za spremanje utakmice protiv narednog protivnika. Imamo mnogo igrača koji žele da osvoje svoj prvi trofej, jer je ovo novi tim u odnosu na prethodnu godinu", rekao je Alimpijević.

Kapiten Crvene zvezde je od ponedeljka rekorder po broju odigranih utakmica u crveno-belom dresu Branko Lazić bio je konkretan i jasan kada je iznosio očekivanja od završnog turnira.
"Naš cilj se zna, odbrana trofeja od prošle godine, i spremaćemo se od utakmice do utakmice jer je takav format takmičenja. U svaku utakmicu ulazićemo ozbiljno i maksimalno motivisano jer je kup specifično takmičenje, ali ponavljam želimo da osvojimo još jedan trofej".

Najnovije vesti


×