Juče protivnici, sutra saigrači? Branko Lazić i Derek Nidam
Juče protivnici, sutra saigrači? Branko Lazić i Derek Nidam

Zvezda želi Nidama

Vreme čitanja: 1min | čet. 12.07.18. | 14:02

Stižu informacije iz Crne Gore

Danima unazad klubovi Jadranske lige gotovo na traci štancaju pojačanja za novu sezonu i jedini tim koji zasad još nije reagovao i krenuo u renoviranje sastava jeste vicešampion - Crvena zvezda. Ipak, to bi u najskorije vreme moglo da se promeni.

Crnogorski portal CDM javlja da osvajač Superlige Srbije želi najboljeg igrača Mornara - Dereka Nidama! Kako se ističe, crnogorski prvak želi da zadrži svog najefikasnijeg igrača iz prošle sezone, ali je on znatno povećao finansijske zahteve, sa kojima klub ne može da se nosi. Crvena zvezda je, navodno, spremna da Nidamu ponudi bolji i jači ugovor, a za njega su zainteresovani još neki klubovi iz inostranstva. 

Izabrane vesti

Derek Nidam je prošle sezone odigrao 58 utakmica u svim takmičenjima, uz prosek od gotovo osamnaest poena i četiri asistencije. 

Ipak, pre nego što Crvena zvezda krene u akciju spremanja rostera, prvo će se pozabaviti angažovanjem novog trenera. To će po svoj prilici, kako je MOZZART Sport prvi najavio, biti dojučerašnji pomoćnik Janisa Sferopulosa u Olimpijakosu - Milan Tomić. Fotoreporter Blica "ulovio" je Tomića na beogradskom aerodromu Nikola Tesla u društvu ljudi iz Zvezdine uprave, a vrlo brzo biće poznata i njegova budućnost. 

Foto: MN Press


tagovi

Derek Nidam

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara