Ertel i Laso (© Star sport)
Ertel i Laso (© Star sport)

Ertel i Tompkins proterani iz Reala zbog celonoćnog partijanja po Atini

Vreme čitanja: 2min | pon. 11.04.22. | 17:53

Španski mediji ističu da je sa njima bio i Jabusele, ali da je on prošao sa blažom kaznom

Novi detalji se otkrivaju iz tabora Reala koji je u nezapamćenoj krizi. Ekipa Pabla Lasa je izgubila čak sedam utakmica od poslednjih 10 u nacionalnom šampionatu, a poslednji kiks u nizu stigao je protiv Barselone. Međutim, to nije ono najgore. Kako prenose mediji, Tomo Ertel i Trej Tompkins su sklonjeni iz ekipe jer su cele noći bili po Atinskim klubovima.

Oba igrača kažnjena su zbog kršenja klupske discipline. Kako je objavila Marka, Ertel i Tompkins su uhvaćeni u noćnom izlasku zajedno sa Geršonom Jabuseleom u grčkoj prestonici, dan pre nego što su se suočili sa Panatinaikosom u Evroligi. Kako prenosi SDNA.gr, Ertel i Tompkins su se vratili u hotelsku sobu dok je uveliko svanulo, svega nekoliko sati pre nego što je utakmica bila zakazana.

Izabrane vesti

Kraljevski klub je na kraju izgubio 86:87 u trileru u OAKA Areni. Oba igrača su nastupala na tom meču. Tompkins je imao osam poena, dva skoka, dve asistencije za 21 minut. Ertel je sa druge strane odigrao 19 minuta i predvodio tim sa 18 poena, dodajući svom učinku četiri skoka, ali i četiri izgubljene lopte.

Jabusele, koji je pre tri meseca produžio ugovor sa Realom, je takođe prekršio klupsku disciplinu, ali je odlučeno da on ne bude odstranjen iz kluba, već kažnjen.

Uprkos svim tim problemima, Pablo Laso je ostao optimista u pogledu budućnosti i izrazio je puno poverenje u ostale svoje igrače prošle subote: "Moja je odluka (da se uklone Tompkins i Ertel) s obzirom na to da preostalih 13 igrača može da odigra odlično. Imam puno poverenje u ekipu".

Ertel i Tompkins su dobili dozvolu da pronađu nove angažmane.


tagovi

KK Real MadridPablo Lasa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara