Duško Ivanović (Starsport)
Duško Ivanović (Starsport)

Ivanović: Šta da radimo? Moramo da imamo strpljenja, ima još mnogo utakmica

Vreme čitanja: 2min | čet. 02.02.23. | 23:56

"Problem je što nemamo mnogo vremena da treniramo, već kroz utakmice moramo da poboljšamo formu", istakao je trener crveno-belih posle poraza od Olimpije

Košarkaši Crvene zvezde pretrpeli su novi poraz u Evroligi. Bolja od crveno-belih u Milanu bila je Olimpija, još jedan od direktnih rivala u borbi za mesto u TOP 8. Trener beogradskog tima Duško Ivanović apostrofirao je slabu igru u prvom delu kao glavni uzrok neuspeha u Mediolanum Forumu, usput čestitao rivalu na zasluženom trijumfu.

Izabrane vesti

"Čestitam Olimpiji, igrali su bolje. Mislim da je naša treća deonica bila dobra. Na kraju smo imali šansu da dobijemo utakmicu, ali izgubili smo još jednom. Nismo igrali dobro u prvom delu, ali mislim da smo u trećoj četvrtini zaigrali bolje u odbrani, imali smo bolje ideje. Mislim da u prvih 20 minuta nismo imali strpljenja. Počeli smo dobro u prvih 5-7 minuta, ali u drugoj četvrtini igrali smo toliko pikenrola, driblinga i to nije način da napadneš ovu odbranu Milana", istakao je Ivanović na konferenciji posle meča.

Šampion ABA lige u očiglednom je padu forme, večerašnji poraz bio mu je četvrti uzastopni u Evroligi.

"Šta da radimo? Problem je što nemamo mnogo vremena da treniramo, već kroz utakmice moramo da poboljšamo formu. Moramo da imamo strpljena, ima još mnogo utakmice."

Jedna od svetlih tačaka uprkos porazu bio je Ben Bentil koji je odigrao najbolju utakmicu od Ivanovićevog dolaska na klupu crveno-belih.

"Večeras je igrao veoma dobro i u odbrani i u napadu. Na treningu dobro radi i iz tog razloga je igrao dobro."

Pohvalio je Ivanović i navijače koju su njegovom timu pružili ogromnu podršku i na ovom gostovanju.

"Šta da kažem za ovu fantastičnu publiku... Nije bitno gde igramo, svaki put imamo dobru podršku. Mislim da igrači bolje igraju kada imaju podršku", poručio je šef struke crveno-belih.

Crvena zvezda je trenutno na 13. poziciji sa skorom 10-13. Naredni meč u Evroligi crveno-beli igraju u Tel Avivu protiv Makabija 9. februara.



tagovi

KK Crvena zvezdaDuško Ivanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara