Nemanja Nedović (©MN Press)
Nemanja Nedović (©MN Press)

Nedović MVP ABA lige za februar: Nema velike tajne...

Vreme čitanja: 2min | uto. 21.02.23. | 18:19

"Jednostavno radim vredno", poručuje bek Crvene zvezde

Nije bilo mnogo ABA lige tokom februara. Odigrana su samo dva kola, a najbolji u njima bio je Nemanja Nedović.

Bek Crvene zvezde je u ubedljivim pobedama nad Igokeom i Zadrom imao prosek od 24.5 poena i tri asistencije, što mu je donelo nagradu za najkorisnijeg igrača meseca u regionalnom takmičenju.

Izabrane vesti

"Imamo odličan niz pobeda u ABA ligi. Najvažnije je da tako i ostane u narednom periodu, koji je verovatno najbitniji deo sezone. Što se tiče mojih nastupa, nema velike tajne. Jednostavno radim vredno i košarkaški i fizički. Kada se osećam dobro, igram dobro i najvažnije mi je da tako nastavim", istakao je Nedović.

Igra Crvene zvezde značajno se popravila dolaskom Duška Ivanovića na klupu, o čemu je govorio i iskusni šuter.

"Najveća promena od dolaska trenera Ivanovića je da svaku utakmicu igramo najbolje što možemo, bez obzira na ime, da li je u pitanju Barselona, Real Madrid ili neka ekipa iz ABA lige, uz svo poštovanje. Jednostavno, u svaku utakmicu ulazimo na najvišem mogućem nivou i rezultati slede".

Svestan je Nedović da ima još dosta da se igra, ali veruje u odbranu trofeja regionalnog šampiona.

"Naravno, naš cilj je da postanemo šampioni ABA lige i zadovoljni smo svojom trenutnom pozicijom na putu ka cilju. Međutim, nema opuštanja. Jedva čekamo utakmicu protiv Cedevite Olimpije u Ljubljani, koja može biti veoma važna. Naravno, i utakmica protiv Partizan Mozzart Bet na gostujućem terenu, gde treba da zaštitimo svojih 16 poena prednosti iz prve utakmice protiv njih. Ima još dovoljno da se igra i sezona je duga. Važno je da igramo utakmicu po utakmicu, iz dana u dan, da ostanemo zdravi i nadam se da ćemo moći da slavimo na kraju sezone", priželjkuje bek crveno-belih.


tagovi

Nemanja NedovićKK Crvena zvezdaABA liga

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara