"Navijači Radničkog "
"Navijači Radničkog "

Radnički punom snagom na Pazarce za rođendan Crvenih đavola

Vreme čitanja: 1min | sre. 04.03.15. | 16:16

Neško Milovanović želi da uveliča proslavu navijača superligaša iz Kragujevca

Navijači Radničkog Utakmica Radnički - Novi Pazar nije samo puka borba za bodove već je i sudar učitelja i bivšeg učenika. Strateg Pazaraca Miša Kosanović svojevremeno je u Borcu trenirao sadašnjeg šefa stručnog štaba Kragujevčana Neška Milovanovića. Takođe, navijačka grupacija Radničkog Crveni đavoli u subotu će obeležiti 26 godina postojanja pa trener Radničkog ističe da ima dosta motiva da se osvoje tri boda.
"Radnički će igrati bez kalkulacija, a gosti će doći da se izvade za dva poraza. Pazar ima nekoliko odličnih igrača, pokušaće da uzmu ceo plen, ali videćemo da li je to realno", kaže Milovanović za MOZZART Sport.

Kako ćete se suprotstaviti Novom Pazaru?
"Pre svega agresivnom igrom, siguran sam da će se moji momci boriti i izboriti. Izvešćemo u ovom momentu najbolji mogući sastav, jer ja nikad ne tražim alibi zbog povreda i bolesti igrača. Gledali smo utakmice protivnika, probaćemo da ih zatvorimo i ostvarimo naš cilj, a to su tri boda", zaključio je Milovanović koji verovatno neće moći da računa na Jašića koji je pod visokom temperaturom.

Izabrane vesti

Utakmica Radnički - Novi Pazar igra se u subotu od 13.30 na stadionu Čika Dača.

Piše: Đurđe Mečanin;
Foto: MN Press.


tagovi

SuperligaSrbijaRadnički KragujevacNeško Milovanovićnavijačicrveni đavoli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara