""
""

Tole i Kokeza saglasni: Sumnjamo u rad Sudijske komisije

Vreme čitanja: 1min | čet. 03.03.16. | 19:17

Sutra zaseda Izvršni odbor FSS koji će staviti tačku na „slučaj 150. večiti derbi“

Snimak sa spornim detaljima je otišao u UEFA, zapisnik sa odlukama Sudijske komisije nije potpisan, pa na „slučaj 150. večiti derbi“ još nije stavljena tačka.

Potvrđuju to i predsedik Tomislav Karadžić i potpredsednik zadužen za regularnost takmičenja Slaviša Kokeza. U zajedničkoj izjavi naglasili su kako sumnjaju u rad Sudijske komisije, koja je u četvrtak poslepodne konstatovala da je Vlado Glođović postupio ispravno u situaciji iz 12. minuta (kontakt Marka Petkovića i Nemanje Mihajlovića), a njegov pomoćnik Nemanja Petrović pogrešno početkom drugog poluvremena, kad je signalizirao ofsajd poziciju krilnog veziste crno-belih, iako ona nije postojala.
Sudijska komisija FSS je nezavisno telo naše organizacije koje ima autonomnost u donošenju odluka, ali imajući u vidu sve okolnosti prilikom analize spornih događaja sa utakmice Partizan - Crvena zvezda, odnosno navodne jednoglasne odluke članova komisije i posebno njihove reakcije da ne potpišu zapisnik sa odlukama koje su doneli, postoji osnovana sumnja u rad iste“, piše u zajedničkoj izjavi Tomislava Karadžića i Slaviše Kokeze objavljenoj na sajtu FSS.

Izabrane vesti

U zaključku se dodaje da bi ovaj slučaj trebalo epilog da dobije u petak.
Zbog svega navedenog, a pre svega odsustva obaveze da se pismeno prihvati odgovornost za donesene odluke, rad sudijskih organa FSS biće pod lupom članova Izvršnog odbora FSS na sednici koja će 4. marta biti održana u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi“, poručili su Karadžić i Kokeza.

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: Action images)


tagovi

Tomislav KaradžićSuperligaSudijska komisija FSSSrbijaSlaviša KokezaFudbalski savez Srbije150. večiti derbi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara