""
""

KRAJ: Partizan - Crvena zvezda 1:2 (VIDEO)

Vreme čitanja: 5min | sub. 27.02.16. | 18:45

Pratite putem tekstualnog prenosa sva dešavanja iz Humske...

Izabrane vesti

Završen je jubilarni 150. okršaj večitih rivala. Pobeda Crvene zvezde u vrlo uzbudljivom, a može se reći i prilično kvalitetnom okršaju najvećih srpskih klubova. Bio je to meč sa velikim brojem prilika, posebno u prvih 45 minuta. Viđeno je dosta snažnih duela, efektnih poteza, ali i jedan crveni karton. Senku na utakmicu bacilo je nekoliko pogrešnih sudijskih odluka.

KRAJ UTAKMICE

99. minut - Kakva šansa za Kosvića - strašna odbrana Kahrimana! Evo i Gogue, ali ništa.

98. minut - Opasan pokušaj Vlahovića, ali korner.

94. minut - Evo i Nenada Gavrića umesto Vijeire. Još četiri minuta će se igrati u Humskoj.

91. minut - Druga izmena u Zvezdi. Ristić menja Srnića.

90. minut - Pokušava Kosović posle kornera, ali nema veće opasnosti po gol Zvezde, uzvraća Vijeira udarcem iz daljine.

82. minut - Vijeira je ukrao loptu Bogosavcu, stuštio se ka golu crno-belih, mogao da doda za Plavšića, ali je oklevao, pa je ostao bez lopte.

80. minut - Prekid utakmice zbog nove bakljade na Jugu. Ali nastavlja se meč.

78. minut - Pokušaj Bandalovskog nakon kornera Mihajlovića, ali bez veće opasnosti po gol Crvene zvezde.

77. minut - Izmena u Zvezdi, Plavšić menja Kataija. Zvezda nakon isključenja Lukovića ima igrača manje u veznom redu. Le Talek se prebacio na poziciju štopera.

71. minut - Crvena zvezda ostaje sa igračem manje - Luković dobija drugi žuti karton zbog prekšaja nad Brašancem. Partizan u finišu utakmice ima brojčanu prednost na terenu.

Luković je poslednji od koga bi se to očekivalo (VIDEO)

69. minut - Novi opasan napad crno-belih, Bandalovski se našao u solidnoj prilici, ulsedio je udarac ka golu, a onda i ne dovoljno snažan udarac.

62. minut - Izmena u Partizanu, Kosović menja Sašu Ilića.

57. minut - Dobra kombinacija crveno-belih. Grujić je iskosa sa leve strane šutirao, ali lopta ide u aut.

Nikad niko mlađi u večitom derbiju...

54. minut - Saša Ilić dobija žuti karton zbog povlačenja Srnića. U igri je najmlađi debitant u istoriji večitog derbija Dušan Vlahović, koji je zamenio neprimetnog Božinova.

Srnićev zicer, Šaranov majstorski spustio rampu (VIDEO)

48. minut - Velika šansa za Zvezdu, Vijeira je izbacio Srnića pred gol Partizana, iskosa je vezista gostiju šutirao, ali pravo u Šaranova.

Partizanu poništen čist gol (VIDEO)

46. minut - Ofsajd Mihajlovića, ali prilično sumnjiv. Sjajno je Saša Ilić proturio loptu između štopera Zvezde, mladi vezista je savladao Kahrimana, ali je podignuta zastavica. Definitivno, ofsajda nije bilo.

POČELO JE DRUGO POLUVREME

KRAJ PRVOG POLUVREMENA

48. minut - Fantastična bomba Ibanjeza iz velike udaljenosti, ali je uspeo da odbrani Šaranov.

38. minut - Strašno prvo poluvreme u Humskoj, evo i prvih varnica nakon starta Jovanovića nad Grujićem. Nekoliko igrača je učestvovalo u koškanju, ali se brzo sve završilo. Sve je to deo večitog derbija.

36. minut - Odlična prilika za Grujića posle dobrog kornera Kataija. Udarac glavom ipak odlazi pored gola crno-belih, Šaranov je imao sreće, jer bi teško zaustavio ovaj udarac.

33. minut - GOOOOOOOL!  Ugo Vijeira - 1:2! Odlično je probio po desnom boku Slavoljub Srnić, Portugalac je pobegao Gogui, usledio je odličan centaršut i precizan udarac glavom Vijeire.

26. minut - Odmah protiv udar Partizana, Mihajlović pronalazi Stevanovića, koji je ostao sam, ali šutira direktno u Kahrimana.

25. minut - GOOOOOOOL! Ibanjez iz slobodnog udarca! Sjajan slobodan udarac omalenog Argentinca, sklonio se Ilić u živom zidu, pa je Šaranov bio nemoćan.

18. minut - GOOOOOOOL - 1:0! Sedrik Gogua! Sjajan centaršut Mihajlovića, koji je samo bocnuo loptu preko kompletne Zvezdine odbrane, na drugoj strani odlično je skočio štoper iz Obale Slonovače i matirao nemoćnog Kahrimana. Ozbiljno je zakazala Zvezdina odbrana, koja je dopustila da se najbolji skakač u domaćem timu nađe sam na ivici peterca.

11. minut - Odličan prodor Mihajlovića, dobra varka i duel sa Petkovićem, nakon kojeg se našao na zemlji. Skočila je klupa Partizana, tražila jedanaesterac, ali je Glođović odmahnuo rukom. Čini se da je mladi vezista prerano počeo da pada, da je nastavio dalje, došlo bi do ozbiljnog kontakta.

9. minut - Dva minuta Partizanove dominacije. Lopta je već neko vreme u nogama igrača Ivana Tomića, koji traže pukotinu u Zvezdinoj odbrani.

8. minut - Dobar napad Partizana, pogrešio je Petković, a onda je probio Bogosavac  koga u poslednjem trenutku, odličnim startom zaustavlja Le Talek.

7. minut - Odličan prodor Srnića, ali potom i nešto slabiji centaršut. Uspeo je da otkloni opasnost Bogosavac.

5. minut - Žestok start Evertona Luiz koji je odneo loptu između Grujića i Pavićevića, ali je uspu i zakačio iskusnog štopera crveno-belih, koji se ipak vratio na teren.

4. minut - Nastavljen je meč.

2. minut - Velika bakljada sa južne tribine, bila je prilika za Marka Grujića, ali Glođović ništa nije svirao. Evo i prekida dok se dim ne raščisti.

1. minut - Katai je odmah pokušao da napravi malu pometnju u odbrani Partizana, ali je Gogua uspeo da izblokira njegov udarac.

POČELA JE UTAKMICA!

16.58 - Fantastičan ambijent u Humskoj, uprkos smanjenom kapacitetu stadiona, sve je manje slobodnih mesta na tribinama.

16.50 - U ovom trenutku na tribinama je oko 22.000 navijača, očekuje se da bude inegde oko 25.000 do početka meča.

16.47 - Navijači Partizana skandiraju protiv Uprave kluba. Sveje krenulo sa južne tribine, kojoj su se pridružili i Istok i Zapad.


PARTIZAN - CRVENA ZVEZDA 1:2 (1:2)
/Gogua 18 - Ibanjez 25, Vijeira 32/

Stadion Partizana
Sudija: Vlado Glođović (Vrbas)

PARTIZAN (4-3-3): Šaranov - Bandalovski, Gogua, Jovanović, Bogosavac - Everton, Brašanac, Ilić - Stevanović, Mihajlović, Božinov;
Na klupi Partizana su: Kljajić, Vulićević, Kosović, Jevtović, Stevanović, Vlahović, Lukić

CRVENA ZVEZDA (4-1-4-1): Kahriman, Petković, Pavićević, Luković, Ibanjez - Le Talek - Donald, Grujić, Srnić, Katai - Vijeira;
Na klupi Crvene zvezde su: Supić, Edson, Plavšić, Babunski, Ristić, Gavrić, Sikimić.


Može i ovako - navijačica Partizana i navijač Zvezde zajedno na tribinama

Petković i Luković pozdravljaju severnu tribinuŠaranov

Na stadionu u Humskoj je i Petar Škuletić, bivši napadač Partizana, sada moskovske Lokomotive, koji meč prazi iz lože. Videćemo sigurno još mnogo poznatih lica.
"Došao sam posle priprema Lokomotive u Dubaiju. Bio sam sinoć u Zemunelu, popričao sa Ilićem i Vulićevićem, stvarno imam dobar osećaj da može Partizan da pobedi. Jeste, imamo 29 bodova manje, ali ako negde Zvezdin niz treba da se prekine, onda je to ovde kod nas. Napred, Partizan!", rekao je Škuletić.

Petar Škuletić

SPECIJALNA PONUDA KLADIONICE MOZZART:
Makazice na derbiju na 1.000 uloženih mogu da vam donesu 150.000 dinara!

A dok čekate početak 150. večitog derbija imate priliku da proverite svoje znanje u MOZZART kvizu. Koliki ste zapravo zvezdaš možete da proverite OVDE. Za sve prave grobare test znanja je OVDE.

Pratite MOZZART i na Vajberu


tagovi

uzivo prenosiSuperligaSrbija150. večiti derbi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara