A sad - Kenguri

Vreme čitanja: 1min | ned. 03.06.18. | 10:51

"Ovde nema lakog protivnika, dokaz tome su mečevi koje pratimo svakog dana. Videli ste kako je Australija prvog dana imala veliku šansu da protiv Rusije čak stigne i do jednog boda, a onda i situaciju u kojoj Japanci muče prvu postavu Amerike. Sve to, za nas je dovoljno upozorenje", izjavio je selektor Srbije Nikola Grbić

Odbojkaši Srbije ne mogu bez drame pa su i drugu pobedu na turniru drugog vikenda Lige nacija posle pet setova. Sinoć je pala Rusija, a poslednji meč na turniru u Sofiji Orlovi odigraće danas protiv Australije. Ovo je reprezentaciji Srbije bila treća pobeda u takmičenju, dok je Zbornaja doživela drugi poraz. Sjajnu utakmicu za Orlove odigrao je Dražen Luburić koji je osvojio čak 28 poena, a sledili su ga Marko Ivović sa 13 i Srećko Lisinac sa 12 poena.

I pred sam polazak za glavni grad Bugarske znalo se da meč sa Kenguima mora da se dobije.
"Ovde nema lakog protivnika, dokaz tome su mečevi koje pratimo svakog dana. Videli ste kako je Australija prvog dana imala veliku šansu da protiv Rusije čak stigne i do jednog boda, a onda i situaciju u kojoj Japanci muče prvu postavu Amerike. Sve to, za nas je dovoljno upozorenje", izjavio je selektor Srbije Nikola Grbić.

Izabrane vesti


tagovi

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara