Ako ih potcene...

Vreme čitanja: 1min | uto. 19.02.19. | 12:16

Minhen na papiru ima znatno lakši zadatak u odnosu na glavnog konkurenta

Nema gde Ditrih Matešic nije pustio pipke - fudbal (RB Lajpcig, RB Gana koja više ne postoji, RB Brazil, Njujork, Salcburg), formula, jedrenje, reli, biciklizam, snoubording, takmičenje u video-igrama (eSports), ima čak i svoju diskografsku kuću (?!), a ovde smo zato što biste neverovatnu moć Red Bula mogli da pretočite u sopstvenu korist.

Kako je to moguće?

Izabrane vesti

Pored svih nabrojanih sportova ova austrijska kompanija sponzoriše i dva hokejaška kluba. Jedan od njih je Salcburg, a drugi Minhen koji se uspešno takmiči u nemačkoj prvoj ligi.

Minhen je trostruki uzastopni prvak, trenutno je drugi na tabeli sa 102 boda nakon 47 odigranih kola. Adler Manhajm je na prvom mestu i ima četiri boda više. Uoči predstojeće runde u DEL-u, utisak je da Manhajm ima daleko teži zadatak od Minhena. Jer, Manhajm dočekuje Bremerhaven koji će skoro sigurno izboriti plej-of, samo je pitanje da li osminu finala ili četvrtfinale, dok će Minhen ukristiti koplja sa Krefeldom iz donjeg doma.

Stoga, ako pretpostavimo da će gosti biti na nivou i maksimalno ozbiljno ući u ovu utakmicu, zaista iznenađenja ne bi trebalo da bude. Minhen je u prošlosti uglavnom umeo da izađe na kraj sa Krefeldom, koji pak neće biti bez motiva na današnjem meču, s obzirom da je i dalje koliko-toliko u igri za plej-of. Kako bilo, kvalitet je na strani Minhena...

NEMAČKA 1 - 48. KOLO: 

Utorak

Sreda

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara