Anđelka Tomašević je znala kako se pogađa u centar MOZZARTOVOG Humanitarnog tiketa

Vreme čitanja: 2min | sre. 21.02.18. | 09:21

Misica je sastavila 108. uspešnu kladilačku kombinaciju, pogodivši šest parova, koji ukupnu sumu MOZZART donacija u akciji plemenitih tipovanja podižu na iznos od 6.085.460 dinara

Čestitamo Anđelki Tomašević, koja je sastavila 108. dobitnu kombinaciju MOZZARTOVOG „Humanitarnog tiketa u podne“. Misica je juče s linije slobodnih kladilačkih bacanja pogodila tačno u centar svih šest odigranih parova, i tako s MOZZARTOM uputila željenu donaciju od 60.700 dinara na adresu fondacije „Koš za Sreću“!

Ostaje da konstatujemo, da smo s Ostojom Mijailovićem protekle nedelje već premašili šesti donirani milion, koji je uz MOZZARTOVU perjanicu lepote, i humanosti narastao na ukupnu doniranu sumu od 6.085.460 dinara.

Izabrane vesti

Idemo dalje, jer kraja nema, a ovom prilikom, u kratkom rezimeu “Humanitarnog tiketa u podne”, koristimo priliku da spomenemo plemenite kladioce koji su u dobrotvornom listiću ostvarili dobitke od 100.000 i više dinara. To su: Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić i Marko Tejić. Dakle, petnaest članova kluba 100.000!

U “Humanitarnom tiketu”, zaključno sa Anđelkom Tomašević, imali smo 621. poznatu ličnosti, odnosno 108 dobitnih listića. MOZZART je zbog njih, i naravno plemenitih pobuda donacije prosledio na preko 50 adresa. To su: humanitarne organizacije, udruženja obolelih, bolnice, SOS Dečja sela, sportski klubovi, oboleli mališani, pojedinci, svratišta, instituti, fondacije... U premotavanju istorije MOZZART-ove akcije, red je da se setimo i “Decembra, meseca humanosti”, kada smo svakodnevno imali priliku da pratimo tikete sa uplatom od 30.000 dinara, koja je istog momenta postajala i zagarantovana dobitna suma!

Kraja dakle nema, a pošto već tako mislimo, i radimo, čestitamo još jednom Anđelki Tomašević, i zakazujemo još jedan, 622. susret tačno u podne, sa glumicom Jelenom Gavrilović


tagovi

Mozzarthumanitarni tiketsportsko klađenjedobitni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara