Apel VK Partizan: Pomozite sa 3.000 dinara mesečno za grejanje, ovaj klub je doneo narodu mnogo radosti

Vreme čitanja: 2min | pet. 30.11.18. | 21:44

U ime ove dece, u ime vaterpolista u ime svakog zaposlenog u VK Partizan Vam se unapred zahvaljujemo u nadi da ćete imati volje i načina da nam pomognete, stoji u saopštenju crno-belih

Vaterpolo klub Partizan preživljava možda i najgore momente u bogatoj istoriji. Finansijska situacija u klubu je izuzetno loša, jer crno-beli nemaju novac da plate ni grejanje zbog čega je Partizan uputio javni apel svima koji mogu da pomognu.

Saopštenje Partizana prenosimo u celosti.

Izabrane vesti

“Obraćamo Vam se u ime Vaterpolo kluba Partizan. VK Partizan je mnogo godina sinonim za uspeh u ovom sportu. Mnogo osvojenih medalja su dokaz našeg kvaliteta. Klub koji je cenjen i priznat u celom svetu. Najuspešniji vaterpolisti su ponikli iz naše škole vaterpola. Kod nas vredno trenira 350 dece različitog uzrasta u nadi da će sutra naslediti svoje starije kolege…

Nažalost VK Partizan se suočava sa mnogo problema. Jedno od gorućih pitanja je kako obezbediti adekvatno grejanje u zimskoj sezoni? Vaterpolo klub je došao na ideju da pronađe firme, poštovaoce našeg kluba koji bi nam skromnom donacijom pomogli da rešimo problem grejanja tokom zime i obezbedimo deci i prvom timu uslove kakve zaslužuju.

Naša zamisao je da firme koje pristanu na doniranje pomoći uplate po 3000 dinara mesečno tokom sledećih 5 meseci, koliko traje grejna sezona i time nam omoguće da nesmetano radimo na našem bazenu, bez bojazni od hladnoće i problema koje hladna voda nosi sa sobom.

VI ste nam jedina nada da se izborimo i uspemo u ovome! Za sve radosti koje je ovaj klub doneo svom narodu, i sve uspehe koje smo zajedno delili stanite uz nas! Vašom podrškom ćemo uspeti da se izbavimo i izađemo iz svega kao pobednici. U ime ove dece, u ime vaterpolista u ime svakog zaposlenog u VK Partizan Vam se unapred zahvaljujemo u nadi da ćete imati volje i načina da nam pomognete!”

Foto: MN Press


tagovi

VK Partizanbanjica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara