Futsaleri Pravnog fakulteta
Futsaleri Pravnog fakulteta

Futsaleri Pravnog fakulteta šampioni Svetkog kupa

Vreme čitanja: 2min | pon. 14.05.18. | 13:40

Selektor - Vladimir Vuletić

Univerzitetska futsal reprezentacija Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu šampion je Svetskog kupa, koji je održan u Istanbulu (Bogazici Universitasi Sportfest) od 9. do 13. maja, na kojem su učešće uzeli predstavnici 34 fakulteta sa četiri kontinenta.

Futsal reprezentacija Pravnog fakulteta, koja se prošlog meseca okitila šampionskom titulom u Ligi Univerziteta u Beogradu, objedinila je titule osvojivši zlatnu medalju u veoma oštroj konkurenciji. U polufinalu je savladano Sveučiliše u Zagrebu dok je naslov šampiona Pravni fakultet osvojio nakon pobede nad univerzitetom iz Libana.

Izabrane vesti

Vredi napomenuti svojevrsni šampionski niz futsalera Pravnog: u ovosezonskoj Ligi Univerziteta u Beogradu i Svetskom kupu u Istanbulu ostvarili su sve pobede bez ijednog poraza ili nerešenog rezultata.

Šampioni Svetskog kupa u Istanbulu su Filip Minić, kapiten, Ivan Nikitović, zamenik kapitena, Nikola Ristanović, Nikola Matijević, Marko Badovinac, Srđan Brkić, Jovan Ristanović, Aleksandar Fric, Ognjen Radović, Đorđe Vrljanac, Strahinja Pajčin i Igor Veseličić, a selektirao ih je i predvodio dr Vladimir Vuletić, profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu i potpredsednik FK Partizan.
Ovo je veliki uspeh univerzitetskog futsala. Jedna sjajna generacija studenata Pravnog fakulteta doživljava svoj zenit i uveren sam da će, nakon osvojene duple krune, ove godine, zajedno sa kolegama u okviru univerzitetske futsal reprezentacije Beograda, predvođeni Predragom Rajićem, našim renomiranim stručnjakom, pokušati da se okiti i triplom krunom na najvećem univerzitetskom sportskom događaju godine, Evropskim univerzitetskim igrama u Portugalu”, rekao je Vuletić za naš portal.

Ovim uspehom futsaleri Pravnog fakulteta su se direktno kvalifikovali i na Svetsko fakultetsko prvenstvo koje će biti održano u Rimu, u novembru ove godine.


tagovi

Vladimir Vuletićfutsal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara