Gori u Formuli - od neizvesnosti i kvota koje ima samo MOZZART!

Vreme čitanja: 3min | pet. 20.07.18. | 09:09

Izuzetno zanimljiva sezona u najbržem cirkusu mogla bi da kulminira na Hokenhajmu

Dugo nije bilo ovako zanimljivo u Formuli 1: na polovini sezone prvi je Sebastijan Fetel sa 171, drugi aktuelni šampion Luis Hamilton sa 163, treći veteran Kimi Rajkonen sa 116, četvrti Danijel Rikardo sa 106, a peti Valteri Botas sa 104 boda. Ako se zna da pobednik svake trke dobija 25 poena, a da ih je ostalo 11 do kraja, jasno je da svi iz vrha tabele mogu da se nadaju tituli!

U nedelju je na redu trka na nemačkoj stazi Hokenhajm, a gledajući prethodne brojke, jasno vam je koliko je ona značajna.

Izabrane vesti

MOZZART je za sve ljubitelje brzine i klađenja spremio ponudu koju možete da nađete samo kod nas, u želji da ionako uzbudljivu predstojeću trku učinimo još zanimljivijom i adrenalin u nedelju od 14.00 podignemo na maksimalan nivo!

POBEDNIK TRKE

Najviše pažnje privlači, naravno, borba za pobednika trke, a tu su dva prvoplasirana vozača u generalnom plasmanu gotovo izjednačena - kvota na Hamiltona je 2,40, a na Fetela 2,65. Ovde treba uzeti u obzir činjenicu da se Formula prošle godine nije vozila na Hoknhajmu, a da je 2016. slavio Hamilton, baš kao i 2008, dok je Fetel bio prvi 2013. godine.

Evo i svih kvota za pobednika Hokenhajma:

L. Hamilton - 2,40
S. Fetel - 2,65
V. Botas - 8,50
M. Verstapen - 10,0
K. Raikonen - 11,0
D. Rikardo - 11,0
K. Magnusen - 900

Na sve ostale vozače kvote su preko 1.000, dok se najmanje šanse za trijumf daju pilotima Vilijamsa Strolu i Sirotkinu, čija bi vam pobeda ulog pomnožila sa čak 4.000.

Pogledajte sve kvote za pobednika trke u Hokenhajmu.

PLASMAN

Ako želite da umanjite rizik, tu je igra u kojoj tipujete da li će izabrani vozač završiti na prva tri, ili na prvih šest mesta. Kvote su, naravno, manje u odnosu na pobednika, ali su i šanse za pogodak mnogo veće. Primera radi, Finac Valteri Botas iz Mercedesa četiri puta je ove sezone završavao trke na drugom mestu, a sada je kvota da će biti na postolju (dakle, među prva tri) 1,90.

Sebastijan Fetel i Luis Hamilton

POL-POZICIJA

Odnos kvota za ovu igru je sličan kao i za pobednika, pa je koeficijent da će Hamilton u nedelju u 14.00 biti na pol-poziciji 2,10, a na Fetela je 2,20.

SPECIJALI

E ovo je prava stvar i igre koje dižu adrenalin. Ako verujete, na primer, u Luisa Hamiltona i smatrate da će biti najbolji i na zvaničnom treningu (subota) i na trci (nedelja), i to se i dogodi, možete da uloženi novac pomnožite sa 2,80, a kvota da će to isto uraditi Fetel je 3,00, na Raikonena je 35, na Rikarda 50...

Možete se kladiti i na to da će isti vozač izvesti najbrži krug i biti pobednik (kvota na Fetela je, na primer 9,00), ili na to ko će prvi otići u pit-stop (kvota na Hamiltona je 9,00).

Tu nije kraj specijalima, pošto u MOZZARTOVOJ ponudi imate i mogućnost da se kladite na to da će isti vozač (nebitno koji) biti na pol-poziciji, izvesti najbrži krug i trijumfovati na kraju (3,50) ili na to da će sigurnosno vozilo, iliti sejfti-kar, u bilo kom trenutku izaći na stacu (kvota 1,60).

Pogledajte kvote za sve specijalne igre na FORMULU 1

Dobro pročite MOZZARTOVU ponudu za trku na Hokenhajmu. Čeka nas mnogo uzbuđenja, a kvote su vrele. I, ponavljamo, ima ih samo u MOZZARTU!

* Prikazane kvote važe do subote, kada će, posle rezultata zvaničnog treninga, biti izmenjene

Trenutni plasman prvih 10 vozača u Formuli 1:


tagovi

Sebastijan FetelKimi RaikonenLuis HamiltonFormula 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara