Humanitarni tiket u podne: Anđelka Tomašević tipuje za Koš za sreću

Vreme čitanja: 5min | uto. 20.02.18. | 11:40

Misica u plemenitoj misiji puca na tri jedinice

Anđelka Tomašević rođena šestog jula 1993. godine je nosilac titula srpskog izbora za mis. Ona je predstavljala Srbiju na sajmu “Miss Earth” 2013. na Filipinima, a takođe je predstavljala zemlju na sajmu “Miss Univerzum” 2014.
Tomaševićeva je, kao zvanični predstavnik Srbije na sajmu “Miss Earth” , osvojila nagradu “Miss GLNG” i plasirala se u top 15 u preliminarnom takmičenju za kupaći kostim i odmore. Uspela je da uđe u osam najboljih u finalu “Miss Earth” 2013 . Anđelka je predstavljala Srbiju na Miss “Univerzum” 2014 .

Anđelka je od strane zvaničnog sajta koji se bavi lepotom devojaka sa svih svetskih takmičenja “Missology”, proglašena kao treća najlepša devojka sa svetskih takmičenja u 2013. godini, posle predstavnica Filipina i Francuske

Izabrane vesti

Srpska misica Anđelka Tomašević, koja se pre nekoliko godina takmičila na Izboru za mis, uspela je da iznenadi mnoge. Reč je o fotografiji na kojoj se Anđela nalazi sa Donaldom Trampom.  Anđelka Tomašević ima 25 godina. Rođena je u Zubinom Potoku na Kosovu i Metohiji, a sada živi u Beogradu, gde studira turizam. Hobiji su joj sport, ples, čitanje. Kaže da voli da priča viceve. Naša misica podržala je društveno odgovorni rad kompanije MOZZART, i kao 621. plemeniti kladilac, danas će pokušati da obezbedi donaciju za fondaciju Koš za sreću. Pa srećno!

ODIGRAJ TIKET ANĐELKE TOMAŠEVIĆ

U dobrotvorno tipovanje krenuli smo od mečeva Lige šampiona, prvo BAJERN – BEŠIKTAŠ. Prva utakmica osmine finala u koji Bavarci ulaze posle serije od petnaest pobeda. Turci imaju niz od sedam mečeva bez poraza. Bajern je dva puta sap o 2:0 slavio nad večerašnjim rivalom.

“Verujem u seriju Bajerna I igram čistu jedinicu”, kaže za Mozzart Sport Anđelka Tomašević.

Naša Misica na drugoj elitnoj utakmici opredelila se za golove. Duel, ČELSI – BARSELONA. Plavci su dobili svoje dve poslednje utakmice i to bez primljenog gola. Na osam poslednjih mečeva Barsa ne zna za poraz. Istorija međusobnih okršaja kaže da ima najviše remija, pet, uz četiri pobede Čelsija i dva poraza.

“Idem na ukupan broj pogodaka od jedan do četiri”.

Sad smo se po želji gošće okrenuli Ligi Francuske, TROA – DIŽON. Gosti imaju suficit od četiri poena.Domaći su nad Mecom ostvarili minimalac, a u svojoj poslednjoj utakmici Monako je bio ubedljiv protiv Dižona. Statistika kaže 7:5:3.

Kažu da u Francuskoj nema puno golova, pokušaću sa opcijom od 0 – 3”.

Negde smo na polovini plemenitog tipovanja. Liga šampiona Azije i duel, ŠANGAJ SPG – MELBURN VIKTORI. Kineski predstavnik ima tri boda, dok je ekipa iz Australije na jednom poenu u F grupi. Trijumfalna serija Šangaja traje četiri utakmice. Australijanci u domaćem prvenstvu imaju tri uzastopna poraza i remi u Ligi prvaka. Istorija kaže 1:0:1.

“Ponovo verujem u trijumf domaćih, jedinica”.

I za kraj dve utakmice koje nam stižu sa Ostrva, ASTON VILA – PRESTON. U duel domaći ulaze sa treće, a gosti sa sedme pozicije. Pobedničku seriju Vile prekinuo je Fulam pobedivši sa 2:0. Preston ima niz od dve pobede I dva remija. Gledano statistički Vila je u blagoj prednosti 2:1:1.

Probala bih ponovo sa golovima, dva plus”.

MIDLZBRO – HAL kao poslednji susret koji dolazi iz Čempionšipa. Hal deli samo bod od crvene zone. Domaći su bliži vrhu tabele. Čelsi je u FA Kupu dobio Hal sa 4:0 iMidlzbro je poražen u poslednjoj utakmici. Statistika je približna, 8:2:6.

Još jedan kec za kraj”, konstatuje naša gošća koja će dobitak, ukoliko ‘prođe’tiket usmeriti za Koš za sreću.

Ostalo je da napišemo par rečenica o Mozzartovom društveno odgovornom radu.

Imali  smo 107.  humanitarnih kladilaca sa dobitnim listićima koji su MOZZARTU pomogli, da iz sopstvenih izvora, donira ravno 6.024.760 dinara. Poslednji dobitnik u Humanitarnom tiketu  bio je predsednik Partizana Ostoja Mijailović.
Da napomenemo da je novac između ostalog doniran: fondacijama Budi human, Podrži život, Institutu za majku i dete, KK Ikar, Domu u Veterniku, Tiršovoj, Zvečanskoj, Nurdoru, udruženju Život, Petnici, SOS Dečjem selu u Kraljevu, Zvončici, Zvončici, udruženju Koš za sreću, Domu kulture u Ravnom selu, Spomenku iz Pančeva, Bolnici u Lazarevcu, Radost deci, Sivom domu u Kruševcu, Veri Blagojević u Banji Koviljači, Gitrosu, Belom štapu, Bolnici u Šapcu, Topčiderskoj crkvi, Domu Petar Radovanović u Užicu

Mozzart je ovih dana pružio podršku ovogodišnjem timu Fondacije za mlade talenta Grada Beograda, koji broji 49 uspešnih srednjoškolaca iz oblasti sporta, nauke i umetnosti. Kompanija je donirala 72 televizora školama na teritoriji Školske uprave Zrenjanin. Mozzart će donirati ukupno 670 televizora i na taj način pomoći unapređenju rada obrazovnih ustanova u Srbiji, jer su aparati pre svega namenjeni opremanju kabineta za informatiku.

Prethodnih godina, kroz saradnje s Fondacijom B92 i Blic fondacijom i kroz nabavku inkubatora i aparata za skrining sluha kod beba, kompanija Mozzart uticala je na stvaranje boljih uslova za razvoj najmlađih.

Najpoznatiji i najmasovniji društveno odgovorni projekat kompanije Mozzart svakako je akcija „Sto terena za jednu igru“, čiji je cilj razvoj sporta u Srbiji i sklanjanja dece sa ulice. Do sada je više od 50 gradova i opština širom zemlje, tačnije 56, dobilo obnovljena košarkaška igrališta, a time i nova mesta za druženja i okupljanja.

Pored obnove košarkaških terena, kompanija Mozzart osnažuje sportski duh i donacijama sportske opreme raznim klubovima širom zemlje kroz akciju „Novi dresovi za nove šampione“. Mozzart opremu trenutno nosi više od 50 fudbalskih, košarkaških, rukometnih i odbojkaških klubova nižeg ranga…Pomažemo fondacije Podrži život, Budi human, Paraolimpijce,  košarkaše, vaterpoliste, rukometaše, karatiste itd.

I da  Vas podsetimo...

Ukoliko prođe humanitarni tiket naše plemenite gošće Anđelke Tomašević dobitak će biti doniran i za  Humanitarnu organizaciju Partner u Republici Srpskoj. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 20:45 2107 ENG 2 Aston Villa - Preston ug 2+ 1,38
Uto 20:45 2104 ENG 2 Middlesbrou. - Hull ki 1 1,80
Uto 18:30 5010 FRA 1 Troyes - Dijon ug 0-3 1,29
Uto 20:45 6406 Bayern - Besiktas ki 1 1,17
Uto 20:45 6407 Chelsea - Barcelona ug 1-4 1,15
Uto 13:00 6434 LŠ AZ Shanghai Dongya - Melbourne Victory ki 1 1,30
Ukupna kvota5,60

 

* Prikazane kvote bile su dostupne u trenutku tipovanja, i podložne su promenama

Piše: Đurđe Mečanin
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaAnđelka Tomašević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara