Humanitarni tiket u podne: Darko Stošić tipuje za Koš za sreću

Vreme čitanja: 4min | uto. 20.03.18. | 12:00

MMA borac, dvojkom na Real, sledi izazov jučerašnje dobitnice, tekvondo reprezentativke Milice Mandić!

Juče smo sa Milicom Mandić, na 648. stanici MOZZARTOVOG “Humanitarnog tiketa u podne”, ulovili kvotu 10,57, koja pomnožena sa stalnim dnevnim ulogom, donosi dobitak od 105.700 dinara koji odlazi na adresu fondacije „Podrži život“! Naša gošća je tako ušla u MOZZART anale kao 17. članica kluba poznatih koji su istipovali dobitnu kombinaciju veću od 100.000 dinara, a ona je i osoba zbog koje s ponosom konstatujemo da je 114, s uspehom popunjen tiket podigao ukupnu doniranu sumu na sifru od 6.497.460 dinara.

Izabrane vesti

ODIGRAJ TIKET DARKA STOŠIĆA

Danas igramo u istom ritmu uz Darka Stošića, MMA borca koji 649. izdanje  “Humanitarnog tiketa u podne započinje utakmicom Evrolige, VALENSIJA – REAL MADRID.
Ovo je svakako prava poslastica za sve ljubitelje španske košarke. Valensija ne pruža ni približno dobre partije u Evropi kao što se očekivalo. Izgleda da joj domaće prvenstvo mnogo više prija nego evropsko. Ni Real nije tako ubeljiv kao ranijih godina, ali je ipak jedan od najozbiljnijih kandidata za titulu. U ovom meču biće oslabljeni neigranjem Dončića, Ljulja i našeg Kuzmića, ali su i bez njih moćan tim.

,,Za početak igram 2 na Kraljevski klub koji garantovano pobeđuje“.

I dalje nameravam da se pozabavim košarkom, samo ovog puta je reč o nižem evropskom takmičenju, Evrokupu, gde će snage odmeriti LOKOMOTIVA KUNBANJ i REĐO EMILIJA. Ovo će biti prvi meč polufinala navedenog takmičenja. Lokomotiva je svakako favorit u Krasnodaru. Međutim, Ređo ima iskustva sa ruskim timovima, jer je u četvrtfinalnoj borbi izbacila Zenit. Taj duel će svakako imati dosta uticaja na samopouzdanje Italijana.

,,Računam da ovde neće biti iznenađenja pa igram 1“.

Naš gost odigrao je meč Austrije 3, koji je nažalost odložen, pa će se za ovaj meč računati kvota 1! Ipak, prenosimo kako je naš gost tipovao na meč VAJC – LAJFNIC. Domaćin igra prilično loše u poslednje vreme, i nalazi se u nezavidnom položaju gde ga samo pet bodova deli od zone ispadanja. S druge strane, Lafnic uprkos brojnim nerešenim utakmicama i dalje suvereno drži prvo mesto, i polako, ali sigurno, gazi ka svom glavnom cilju.

,,Rekao bih da će ovde pasti barem dva gola, zato igram 2+“.

Sada se selimo na daleka Ostrva, gde će se sastati NORTHEMPTON i ŠRUZBERI. Domaćin se nalazi u prilično lošoj situaciji, u zoni je ispadanja, i svaka naredna utakmica je pitanje života i smrti. Za razliku od Northemptona, gostujući Šrusberi je prilično dobar ove sezone. Naročito je podigao nivo forme u poslednja tri meča, gde je ostvario isti broj trijumfa.

,,Ponovo tipujem da će mreža barem dva puta da se trese, znači 2+“.

Na dobrotvorni tiket ću staviti i jedan meč iz susedstva, LUČKO – DINAMO ZAGREB II. Nakon dve dobre partije domaćin je u prošlom kolu pretrpeo poraz od Sesveste, tako da će morati da pripazi, kako ne bi došao u situaciju da se bori za opstanak. Dinamo i ove sezone slovi za glavnog favorita za osvajanje titule prvaka.

,,Nastavljam da igram 2+, smatram da i ovde može doći“.

Humanitarni tiket završavam utakmicom iz Brazila između CSA i SEARA. U četiri odigrana kola domaćin ima skor od tri remija i jednog poraza, tako da polako počinje da kaska. Ceare je druga priča, vodeći je tim, i sigurno da namerava da tu i ostane.

,,Završiću tiket u istom maniru, znači 2+“, konstatovao je Darko Stošić o kome možemo reći sledeće.   

Darko je jedan od najboljih MMA srpskih boraca ikada, kao i trenutno najbolji evropski teškaš. To mu je omogućilo i da se od ove godine takmiči u najjačoj svetskoj MMA orgnizaciji - 'UFC', u kojoj čeka na prvu borbu.

Vlasnik je FFC pojasa teške kategorije koji je osvojio u septembru 2016. godine protiv Diona Staringa, a potom ga i odbranio tri meseca kasnije. Doživeo je samo jedan poraz u svojoj profesionalnoj karijeri, uz 12 pobeda. Bio je evropski juniorski šampion u džudou, ali ga je loša situacija u tom sportu, što se naše zemlje tiče, i naterala da se preseli u MMA što se ispostavilo kao odličan potez. Rođen je 1992. godine u Laćarku, mestu kraj Sremske Mitrovice.

“Humanitarni tiket u podne” samo je jedna od mnogobrojnih društveno odgovornih akcija kompanije MOZZART. Pored plemenitog listića naročito smo ponosni na sjajnu akciju “100 terena za jednu igru” u kojoj smo već obnovili 56 košarkaških terena. Poslednje igralište u Novom Sadu ponelo je ime Milan Gurović. Idemo ka 100. obnovljenom terenu!

“Novi dresovi za nove šampione” je odgovorna akcija koja je takođe u potpunosti zaživela i u kojoj raznim klubovima  doniramo sportsku opremu. Mozzartovu sportsku opremu zadužilo je preko 50 ekipa iz cele Srbije. Ovom prilikom pomenućemo još neke akcije i fondacije koje smo pomagali i svesrdno pomažemo: “Bitka za bebe”, doniramo  fondacije “Podrži život”, “Budi human”, Paraolimpijski komitet Srbije, srpske rukometaše, vaterpoliste, karatiste, džudiste, košarkaše, KLS i ABA lige, Borac, Železničar…spisak gde idu donacije je malo širi.

I da  Vas podsetimo, MOZZART donira novac, ako prođe tiket, i za Republiku Srpsku !

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg dobrotvornog kladioca Darka Stošića dobitak će biti doniran i za  Zavod za zbrinjavanje mentalno invalidnih osoba Bakovići, Fojnica u Republici Srpskoj. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 01:45 1537 BRKN CSA - Ceara CE ug 2+ 1,48
Uto 20:45 2131 ENG 3 Northampton - Shrewsbury ug 2+ 1,38
Uto 17:30 7384 EVKPF Lok.Kuban - Reggio Emilia ki 1 1,15
Uto 20:30 7810 EVRL Valencia - Real Madrid ki 2 1,35
Ukupna kvota3,17

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja, i podložne su promenama

PIŠE: Đurđe MEČANIN
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

bet analizahumanitarni tiketsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara