Humanitarni tiket u podne: Gavril Subotić tipuje za Savez slepih i slabovidih Srbije

Vreme čitanja: 4min | sub. 25.08.18. | 11:13

Mladi, ali zlatni vaterpolista Srbije veruje u trijumfe Sitija i Juventusa, ali uz golove

Podmlađena vaterpolo reprezentacija Srbije trinaest dana, pod komandnom palicom selektora Dejana Savića, obavlja pripreme za Svetski kup. Sredinom septembra u odbranu trofeja krenuće trinaest zlatnih igrača među kojima će se naći i naš današnji plemeniti kladilac.

Subotu smo rezervisali za sjajnog mladog vaterpolistu Gavrila Subotića koji će potencijalni dobitak uputiti ka Savezu slepih i slabovidih lica Srbije.

Izabrane vesti

Gavril je, sa saigračima Duškom Pijetlovićem i Nikolom Rađenom, pokorio Rusiju jer je sa Dinamom osvojio tamošnji šampionat.

Da vidimo da li će Gavril sa toliko uspeha plivati u humanitarno – kladilačkim vodama?

Subotić je kao prvu utakmicu odabrao duel Premijer lige, VULVERHEMPTON i MANČESTER SITI. Nakon dva odigrana kola domaćin ima ne tako zapažen skor. Naime, ostvario je jedan remi, uz isto toliko poraza. Neubedljivo, nema šta. S druge strane, Građani su i ove sezone krenuli neumoljivo. U dve trijumfalne utakmice uspeli su da u mrežu ubace čak osam lopti. Sigurno da je to igra dostojna šampiona i ekipe koja namerava da brani trofej osvojen prošle sezone. Ako neko zna kako se prave dobri rezultati, onda je to Pep Gvardiola.

,,Na početku odlučio sam da odigram 2&3+, smatram da ne grešim“.

Iz Britanije selimo se na Čizmu, gde će koplja ukrstiti JUVENTUS i LACIO. Torinska dama je napravila pravi bum ovog leta kada je u svoje redove dovela jednog od najboljih fudbalera današnjice Kristijana Ronalda. To se ispostavilo kao dobar potez, jer je klub na taj način stekao ogromnu snagu na terenu, kao i finansijsku dobit. Juve je spreman za nove podvige. Naspram sebe imaće uvek neugodni Lacio. Istina, tim iz Rima nije krenuo prvenstvo na pravi način, jer je u prvom kolu poražen na svom terenu od Napolija.

,,Juventus je apsolutni favorit, i zato pokušavam sa kombinacijom jedan uz tri plus”.

Nastavljamo sa utakmicom Bundeslige, BORUSIJA – BAJER. Svako prvo kolo obavezno donese po neko iznenađenje, možda baš na ovom meču…Oba rivala igrala su promenljivo tokom priprema, ali je Leverkuzen za nijansu bio stabilniji. U mečevima kupa Bajer je slavio minimalcem, a Menhengladbah rukometnim rezultatom 11:1. Fantastično. Bolji međusobni skor ipak ima Leverkuzen, 8:18:22, koji je dobio i tri poslednja okršaja.

Siguran sam da će se fudbalski dan u Bundesligi okončati sa sijaset golova, tri plus”.

Subotić je svojevremeno iz Jadrana prešao u Partizan. Sledeća destinacija bio je Posilipo, a u reprezentaciji Srbije već se okitio sa zlatnim medaljama sa Univerzijade i Svetske lige. Dok sanja olimpijsko zlato na humanitarnom listiću odigrao je jedan prelaz. Preselili smo se na Pirineje, ATLETIKO – RAJO VALJEKANO. U prvom kolu Jorgandžije su odigrale nerešeno sa Valensijom, 1:1. Sevilja je sa 4:1 preslišala Rajo. Kod Madriđana beležimo I veliki trijumf nad Realom u Superkupu. Istorija je na strani domaćih, 13: 5:4.

Atletiko sigurno dobija i to iz jedan u jedan”.

Dok čeka 11. septembar i Svetski kup u Berlinu Subotić je odabrao i duel iz naše Superlige, CRVENA ZVEZDA - ČUKARIČKI. Oba tima dobro gaze u ligaškom takmičenju i po tabeli ovo je derbi kola. ‘Brđani’ imaju tri pobede i dva remija, a možda se uzdaju na usmerenost ‘çrveno – belih’ ka revanš meču sa Salcburgom. Međusobni skor je na strani domaćih 18: 3 :4, sa tri sigurna poslednja trijumfa.

Bilo je pogodaka na mečevima dva rivala. I sad ih očekujem tri plus”.

Kompanija MOZZART pored Humanitarnog tiketa u podne, u kome smo imali 130 dobitnika i donirali 7.673.960, 00 dinara, ima niz društveno odgovornih aktivnosti.

Veliki odjek u javnosti ima naša akciju “Sto terena za jednu igru” u kojoj smo obnovili i svečano otvorili tačno 64 košarkaška igrališta. Poslednji tereni su otvoreni i u čast srpskih reprezentativca Nemanje Bjelice, odnosno, Marka Gudurića. Košarkaški teren Mozzart je svečano otvorio u Kruševcu, a poneo je ime našeg reprezentativca Dragana Gagija Milosavljevića. Usledilo je svečano otvaranje u Nišu u čast još jednog reprezentativca Stefana Jovića. MOZZART – ov karavan stigao je i do Doboja, a promoter je bio srpski reprezentativac Ognjen Kuzmić.

Slede Kragujevac, Loznica, Ljubovija, Tara…i tako idemo do stotog obnovljenog košarkaškog terena! Veliko iznenađenje MOZZART priprema za proleće kad će obnoviti i svečano otvoriti teren najtrofejnijeg košarkaškog trenera Evrope.

Dalje, naša kompanija je generalni sponzor sporta na BU.

Mozzart je donirao više od 1.000 televizora bolnicama i školama u Srbiji. Za vojne bolnice u Srbiji otišlo je čak 400 televizora. Poslednja donacija usmerena je za sport u Vojsci Srbije i iznosi fantastičnih 100. 000 evra.

Kompanija je podržala i najveći festival pisaca za decu u Srbiji “Vitezovo proleće”, a nagrada za kompaniju je stigla u vidu Zlatne povelje.

Mozzart donira sportsku opremu manjim klubovima iz cele Srbije. Akcija se zove “Novi dresovi za nove šampione”. Preko 70 klubova je dobilo našu opremu. Jedan od poslednjih je ŽOK “Zaječar”, ali i klubovi iz Republike Srpske iz Novog Grada, Sokoca i Laktaša.

Kompanija pomaže fondacije “Podrži život”, “Budi human”, subotičku “Kolevku”, UDUS, NURDOR, Život, Zajedno za život, Koš za sreću, SOS Dečja sela, Tiršovu, Zvečansku…I naravno uvek priprema nova iznenađenja!

Bitno obaveštenje za Republiku Srpsku

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta Gavrila Subotića dobitak će biti doniran i za Gerontološki centar Banja Luka. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sub 13:30 2007 ENG 1 Wolverhampton - Man.City kmb 2&3+ 1,53
Sub 18:00 1006 ITA 1 Juventus - Lazio kmb 1&3+ 1,85
Sub 18:30 3003 NEM 1 M' gladbach - Leverkusen ug 3+ 1,40
Sub 20:15 4020 ŠPA 1 Atl.Madrid - Rayo Vallecano pk 1-1 1,53
Sub 20:30 2705 SRB 1 Crvena Zvezda - Cukaricki ug 3+ 1,50
Ukupna kvota9,09

Pišu: Đurđe MEČNIN i Miloš MILIĆ


tagovi

humanitarni tiketGavril Subotić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara