Humanitarni tiket u podne: Jelena Milovanović tipuje za Udruženje obolelih od fenilketonurije

Vreme čitanja: 3min | čet. 22.03.18. | 12:00

Najbolja srpska košarkašica u minuloj godini pokušala da dobitak ostvari sa fudbalskim mečevima!

Pre nego što naša današnja poznata ličnost započne plemenito tipovanje da se u par rečenica podsetimo društveno odgovornog poslovanja kompanije MOZZART.

Pomogli smo mnogim mladim naučnicima, studentima, ali i mnogima drugima kojima je pomoć bila neophodna. Srbija je minule godine po prvi put imala predstavnike na prestižnom međunarodnom turniru mladih fizičara u Singapuru, a odlazak na put mladih naučnika omogućila je, između ostalih, i kompanija Mozzart. Svakog meseca izdvajamo značajna sredstva za neprofitne sportske organizacije, mala sportska udruženja i neafirmisane pojedince... Osim toga, KLS, ABA liga, KK Železničar i Paraolimpijski komitet Srbije nalaze se na listi partnera naše kompanije. Na godišnjem nivou Mozzart podržava rad fondacija „Podrži život“ i „Budi human“, a kroz akciju „Humanitarni tiket u podne – poznati tipuju“ na više od 50 adresa stiglo je tačno 6.497.460 dinara  donacija,  čime je pomognut rad mnogih organizacija. Osim primarnog cilja i pružanja pomoći onima kojima je ona najpotrebnija, kompanija Mozzart je zajedno sa poznatim ličnostima učinila dodatno vidljivim rad velikog broja organizacija, institucija i fondacija.

Izabrane vesti

ODIGRAJ TIKET JELENE MILOVANOVIĆ

Jelena je dobrotvorni listić započela utakmicom kvalifikacija za EP M21, NEMAČKA M21 – IZRAEL M 21. Nemci su očekivano prvi u grupi sa dva boda više od Iraca. Deficit Izraelaca je pet poena. U poslednjem duelu dva sastava Nemci su slavili sa 5:2, a ukupni skor je 2:3:0.

„Kombinovaću prelaz iz jedan u jedan uz golove, dva plus“, kaže za Mozzart Sport Jelena Milovanović.

Najbolja srpska košarkašica za 2017. godinu za današnji dobrotvorni listić odabrala je i prijateljski duel KINA – VELS. Kinezi su poraženi od Srbije, a potom su imali još dva poraza i toliko remija. Vels na poslednjih pet mečeva ima skor 2:1:2. Reprezentacije se dosad nisu sastajale.

„Pokušaću sa dvojkom na Vels“.

Krilni centar naše reprezentacije ponovo je odabrala meč iz kvalifikacija, SEVERNA IRSKA M21 – ŠPANIJA M21. Dve selekcije zauzimaju čelne pozicije, ali Furija ima dva boda više. Španci su u nizu od pet pobeda dok su mladi Irci poslednji duel remizirali sa Albancima. Istorija je na strani Španaca koji su dva puta slavili nad rivalom.

„Kombinacija dvojke i golova, tri plus“.

Igračica Šoprona odigrala je na još jedan prijateljski duel, DANSKA – PANAMA. Švedska i Jordan su u dva poslednja meča dobili Dance. Panama je imala dve pobede, poraz, pa remi. Jedini meč dve selekcije okončan je rezultatom 2:2.

„Ponovo moram da kombinujem, iz keca u kec, uz tri plus“.

Par rečenica o našoj plemenitoj gošći...   

Jelena Milovanović (Kragujevac, 28. april 1989) je srpska košarkašica. Visoka je 190 centimetara i igra na poziciji krilnog centra. Sa ženskom košarkaškom reprezentacijom Srbije je došla do osmog mesta na Svetskom prvenstvu 2014. Standardan je član ženske košarkaške reprezentacije Srbije i najbolji strelac. Ostvarila je svoj najveći uspeh ikada osvajanjem zlatne medalje na Evropskom prvenstvu 2015. igranom u Mađarskoj i Rumuniji. Pobedom protiv Francuske u finalu u Budimpešti – 76:68 (15:22, 18:10, 20:17, 23:19) osvojena je ne samo prva medalja za Srbiju kao samostalnu državu nego i prvo zlato u čitavoj istoriji naše ženske košarke.
Košarkaški savez Srbije (KSS) proglasio je Jelenu Milovanović i Bogdana Bogdanovića za najbolje u 2017. godini, u izboru sportskih novinara. Eto sa Bogdanom Bogdanovićem zaključili smo Humanitarni tiket u 2017. Godini, a malo smo pričekali da nam gošća bude i reprezentativka Jelena Milovanović.

Važna informacija za Republiku Srpsku!

Takođe, ukoliko prođe humanitarni tiket naše gošće Jelene Milovanović, dobitak će biti doniran i za Centar za djecu i omladinu sa smetnjama u razvoju BUDUĆNOST, Derventa u Republici Srpskoj. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 19:00 6035 KVM21 Germany M21 - Israel M21 kmb 1-1&2+ 1,40
Čet 20:45 6031 KVM21 N.Ireland M21 - Spain M21 kmb 2&3+ 1,55
Čet 12:30 6603 MPR China - Wales ki 2 1,70
Čet 20:00 6601 MPR Denmark - Panama kmb 1-1&3+ 2,45
Ukupna kvota9,04

* Kvote prikazane u rhubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja, i podložne su promenama

PIŠE: Đurđe MEČANIN
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaJelena Milovanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara