Humanitarni tiket u podne: Predrag Vuković Peđolino tipuje za Podrži život

Vreme čitanja: 3min | pet. 23.02.18. | 12:00

Naš poznati gost kombinovao kečeve i golove

Danas se u dobrotvornoj akciji kompanije MOZZART „Humanitarni tiket u podne“, pojavljuje autor i urednik dokumentarnih emisija za decu na radiju i televiziji, Predrag Vuković - Peđolino.  Posle završene gimnazije, zatim i više škole za obrazovanje vaspitača, kao i škole za novinare, pohađao je seminar „AGORA“, za involviranje i obrazovanje urednika i autora dečjih programa relevantnih TV stanica sa Balkana u sistem evropske i svetske produkcije. Od 1982. godine aktivno se bavi radom sa decom i stvara kreativni centar Školigrica, potom razne pozorišne projekte za decu, a od 1987-1990, odlazi na turneju sa  Putujućim pozorištem za decu „Kofer teatar“.
Bio je urednik i voditelj dečijeg programa na RTV Studio B, Beograd i saradnik u sektoru za kulturu Centar za kulturu i sport „Šumice“. Vodio je i uređivao emisiju Peđolino kids plus, na televiziji Skaj plus. U junu 2016. ponovo se vratio na Studio B kao autor i voditelj emisije Peđolino i angažuje se kao pomoćnik direktora u voždovačkom SC Šumice.

Objavio je i jednu knjigu i dva CD-a za decu i uredio, vodio i snimio preko 15000 emisija, priloga i kratkih filmova kroz koje je bilo angažovano preko 180.000 dece. Osmislio je projekat za decu iz izbegličkih kampova u kojem oni prave dokumentarne filmove o sebi i snimio četiri dokumentarna filma o njima. Nominovan je za dokumentarne filove „Hotel underground“ i „Svetlost“. Prvi je o deci izbeglicama, a drugi o slepoj deci. Dobio je veliki broj zahvlalnica i priznanja za humanitarni rad sa hendikepiranom decom-izbeglicama. Dobitnik je Zlatne značke, priznanja Kulturno-prosvetne zajednice Srbije za doprinos kulturi.

Izabrane vesti

Naravno da je plemeniti čovek bez razmišljanja prihvatio da bude 624. plemeniti kladilac u MOZZARTOVOM "Humanitarnom tiketu u podne", a kao ambasador fondacije "Podrži život" upravo će ovoj fondaciji usmeriti potencijalni dobitak.

ODIGRAJ TIKET PREDRAGA VUKOVIĆA PEĐOLINA

Peđolino je krenuo od Belgije, GENK – ANTVERPEN. Rivali imaju identičan broj bodova, po 38, a Genk malo bolju gol razliku. Domaći imaju tri uzastopne pobede i remi sa vodećim Brižom. Nakon dva remija, Antverpen je doživeo dva poraza, pa je u poslednjoj utakmici ponovo odigrao nerešeno. Međusobni skor malo je na strani Genka, 6:2:5.

Za početak plemenitog tiketa jedinica“, kaže za Mozzart Sport Predrag Vuković.

Peđolino se sad opredelio za golove, tri plus na meču HAL – ŠEFILD. Domaći su blizu crvene zone, gosti na poziciji sedam. Hal ima dva ubedljiva poraza, Šefild je savladao KPR sa 2:1. Istorija duela dva sastava je na strani Junajteda, 3:3:5. Šefild je dobio i poslednji okršaj sa 4:1.

„Tri plus“.

Naš plemeniti gost sad je prešao u ligu Holandije, GRONINGEN – BREDA. Timovi su u donjem delu tabele, ali domaći imaju četiri poena više. Groningen je uspeo da izvuče dva remija na poslednjim mečevima. Breda je u poslednjih pet utakmica ostvarila učinak od pobede, remija i tri poraza. Istorija je krajnje ujednačena 16:17:15, ali je Breda slavila na poslednja dva međusobna duela.

„Mislim da će sad domaći pobediti, kec“.

I za kraj meč iz Bundeslige, MAJNC – VOLFZBURG. Međusobni odnos je 7:12:12, a sva četiri poslednja okršaja okončana su bez pobednika. Domaći su ušli u crvenu zonu ipak dobili su Hertu u gostima. Bajern je uzeo bodove Volfsburgu. Na poslednjih pet okršaja palo je od nula do dva gola.

„Verujem da će sad biti više pogodaka, tri plus“.

Naravno da pored „Humanitarnog tiketa u podne“, u kome smo imali 108. dobitnika i donirali ravno 6.085.460 dinara, kompanija MOZZART ima niz društveno odgovornih akcija. To su: „100 terena za jednu igru“ u kojoj obnavljamo 100 košarkaških igrališta širom Srbije. Nakon Novog Pazara i Novi Sad se ponovio sa obnovljenim igralištem Milan Gurović, 56. po redu. Idemo ka 100. obnovljenom terenu. Potom sledi akcija „Novi dresovi za nove šampione“ u kojoj doniramo sportsku opremu klubovima iz cele zemlje.

Važna informacija za Republiku Srpsku!

Takođe, ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta Peđolina, dobitak će biti doniran i JU Gerontološkom centru Banja Luka u Republici Srpskoj. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 20:30 1804 BEL 1 Genk - Antwerp ki 1 1,75
Pet 20:45 2113 ENG 2 Hull - Sheffield Utd ug 3+ 2,00
Pet 20:00 1614 HOL 1 Groningen - NAC Breda ki 1 2,00
Pet 20:30 3005 NEM 1 Mainz - Wolfsburg ug 3+ 2,05
Ukupna kvota14,35

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenitku tipovanja, i podložne su promenama

PIŠE: Đurđe MEČANIN
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaPredrag Vuković Peđolino

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara