izudarano lice Krisa Jubenka juniora
izudarano lice Krisa Jubenka juniora

Ime, ne i znanje - Jubenkov sin dobio ozbiljne batine, Princ Nasem Hamed kaže: Idi, sine, u penziju (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 18.02.18. | 12:50

Ipak to nije to

Ima tu očevu brzinu, još više, ima i arogantan stav seniora, tu ekscentričnu i atraktivnu pojavu, ali kao što se ni njegov otac, iako je to mnogo želeo, ne može baš svrstavati u kategoriju najvećih u istoriji plemenite veštine, tako je i Kris Jubenk junior jači bio na rečima, nego na delima. Precenio se i u sudaru sa Džordžom Grouvsom žestoko nastradao. Mora mu se, istina, čestitati. Trpeo je udarce i izdržao do samog kraja, ali je bilo više nego jasno - ni za prineti protivniu. Grouvs je na kraju slavio na poene - 117:112, 116:112, 115:113.

Ne zvuči toliko strašno koliko je u stvari bilo. Shvativši da će sudije proglasiti Grouvs za pobednika, hrabro je u poslednjim rundama išao na nokaut... I tada je pokazao koliko mu u stvari nedostaje. Pored Grouvsa, Kris Jubenk je izgledao kao ulični tabadžija. Lako ga je kontrolisao protivnik. Pred kraj, videlo se da Jubenk nije imao ni snage da potkrepi svoju ambiciju. Grouvs je bio spremniji, Grouvs je bio jači, veći. Jubenk nije trebao da se sa srednje kategorije šalta na supersrednju.

Izabrane vesti

Ali nije ni samo to u pitanju. Grouvs je bio bolji, mada je meč završio sa teškim iščašenjem ramena. I takav, lako se nosio sa Jubenkom, koji se još od treće runde borio sa velikom posekotinom, zadobijenom prilikom sudara glavama.

gallery

Nije opravdanje. Čuveni Princ Nasem Hamed bio je brutalno iskren dok se jedva suzdržavao da ne kaže nešto gore.
Ovaj momak jednostavno nije na nivou na kome misli da jeste. On živi u svetu snova. Znam da zvuči užasno, ali treba da batali. Nema ni jak udarac. Večeras je Grouvsa gađao sudoperom i ništa mu nije uradio. Bolje da završi. Ne želim više da ga gledam kako se povređuje“, surov je bio Nasem Hamed.

Za Jubenka naravno nije gotovo, ali će za određeni period morati da smanji ton. Da se vrati u salu za  vežbanje, ako je pametan i u srednju kategoriju. Tamo ga čekaju Bili Džo Sanders, čovek koji mu je naneo prvi poraz u karijeri (do sada je Jubenk boksovao 31 meč, dobio 26, izgubio dva), Meksikanac Kanelo Alvarez i možda i najbolji od svih - Genadi Golovkin iz Kazahstana.

(FOTO: Action Images)


tagovi

boksKris Jubank

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara